Kantoor Deloitte kandidaat Winning Workplace Award

14 augustus 2015 Consultancy.nl

Het nieuwe duurzame kantoorgebouw van Deloitte in Amsterdam, The Edge, is door vastgoedmanager JLL genomineerd voor de Winning Workplace Award. Samen met de werkplekken van Gemeente Rotterdam, Dimence Groep, TenneT, Uber en Triple Double strijdt Deloitte in de halve finale, een stemronde, om de werkplekprijs.

Sinds november 2014 is accountants- en advieskantoor Deloitte de trotse hoofdhuurder van The Edge, hun nieuwe kantoorpand aan de Zuidas in Amsterdam. Volgens de Building Research Establishment (BRE), een organisatie die wereldwijd de duurzaamheid van kantoorgebouwen beoordeeld, is het nieuwe kantoorgebouw het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld. Dat komt door de vele innovatieve oplossingen en sensoren waarvan het kantoorgebouw is voorzien. Het kantoor heeft een omvang van 40.000 m2, waarvan 35.300 m2 als kantooroppervlakte te gebruiken is. De werkvloeren zijn gesitueerd rondom het atrium van 15 verdiepingen hoog.

Winning Workplace Award - Deloitte

Onlangs maakte JLL, een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van vastgoed- en corporate facility managementservices, de genomineerden voor de halve finale van de derde editie van zijn Winning Workplace Award bekend. Onder de genomineerden, die geselecteerd worden door een vakkundige jury, staat ook Deloitte’s kantoor The Edge. De prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt aan de kantoorgebruiker die het meest vooruitstrevend en innovatief inspeelt op de laatste ontwikkelingen in de markt.

De andere genomineerden zijn het gebouw ‘De Rotterdam’ van Gemeente Rotterdam, zorgvoorziening ‘Westerdok’ van Dimence Groep, het duurzame ‘Mariëndaal Centre of Excellence’ van netbeheerder TenneT, de uitvalsbasis van Uber en, als laatste, Triple Double als initiatiefnemer van SX in de glasfabriek van Philips.

Kanshebbers Winning Workplace Award

De halve finale bestaat uit een online stemronde, die nog open blijft tot 10 september. De drie halve finalisten met de meeste stemmen gaan door naar de finaleronde. De werkplekken van deze drie kantoorgebruikers worden bezocht door de jury, waar zij met het ‘winning workplace team’ van de organisatie zullen spreken over de kritische succesfactoren en aanpak die gehanteerd worden. In november 2015 spreekt de jury zijn oordeel uit en wordt de Winning Workplace Award 2015 uitgereikt aan de meest aantrekkelijke en inspirerende werkplek, die het beste inspeelt op de behoefte aan activiteit-gerelateerde werklocaties en het best efficiënt en productief werken versterkt.

Nieuws