Victor Amankwah start bij Solid Professionals | Advisory

06 augustus 2015 Consultancy.nl

Victor Amankwah heeft onlangs het team van adviesbureau Solid Professionals versterkt als Junior Consultant. Amankwah is recent afgestudeerd in Econometrie en werkte de afgelopen vierenhalf jaar voor Concorde Group, in de rol van Junior Project Manager. In zijn nieuwe uitdaging bij Solid Professionals | Advisory richt Amankwah zich voornamelijk op het snijvlak van risk en finance.

Victor Amankwah studeerde af in Econometrie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Gedurende zijn studie werkte hij ongeveer twee jaar in een commerciële rol bij ING (hypothekenverkoop) en vervolgens bij het Nederlandse vertaalbureau Concorde. Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor het plannen van de werkschema’s van bij het bureau werkzame vertalers, optimaliseren van rapportages in Excel en vormde hij de schakel tussen hen en (nieuwe) opdrachtgevers. Begin dit jaar verliet hij Concorde, na ruim vierenhalf jaar.

Victor Amankwah - Solid Professionals
Solid Professionals
Onlangs besloot Victor Amankwah een nieuwe uitdaging aan te gaan en sloot hij zich aan bij
Solid Professionals, waar hij als Junior Consultant (Quantitative Finance & Risk) aan de slag is gegaan. Het consultancybureau uit Utrecht helpt organisaties uit onder meer de financiële sector met vraagstukken rondom finance en risk management. Dit doet het bureau vanuit zijn praktijken Advisory en Interim en met een team van inmiddels meer dan 50 professionals.

Amankwah maakt inmiddels onderdeel uit van de Advisory praktijk en wordt momenteel ingezet binnen ING Treasury waar hij als finance specialist de verschillende ontwikkelingen met betrekking tot asset-liability management in kaart brengt. “Victor is intelligent maar is daarnaast ook zeker communicatief vaardig. Hij is ambitieus, leergierig en gedreven, in onze ogen de mix voor de ideale consultant. Wij hebben dan ook hoge verwachtingen van Victor”, aldus Hans van Doesburg, Partner bij Solid Professionals. Ook Amankwah is verheugd over zijn nieuwe rol: “Solid Professionals | Advisory biedt de mogelijkheid om bij verschillende toonaangevende bedrijven voor bepaalde tijd aan de slag te gaan. Voor een net afgestudeerde die op zoek is naar afwisselend en uitdagend werk binnen de financiële sector is dit ideaal”, aldus Amankwah.

Sinds de oprichting in 2006 is Solid Professionals de afgelopen jaren continu gegroeid en ter versterking van het team is het bureau momenteel op zoek naar nieuwe finance en risk talenten.

Nieuws

Meer nieuws over