Kees Verweij partner bij Buck Consultants International

07 mei 2015 Consultancy.nl

Buck Consultants International heeft Kees Verweij benoemd tot partner. Verweij is bijna 5 jaar verbonden aan het consultancybureau, daarvoor werkte hij jarenlang als onderzoeker en consultant.

Kees Verweij (48) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de onderzoeks- en adviesbranche, met een focus op de sectoren transport & logistiek. Na het behalen van zijn Master in Economie, met specialisatie Transport Economics, begon Verweij zijn loopbaan bij Ecorys, waar hij zo’n zes jaar werkzaam bleef. Vervolgens maakte hij de overstap naar branchegenoot KplusV, ook daar ging hij aan de slag als logistiek adviseur.

Na circa drie jaar werkzaam te zijn geweest bij Holland International Distribution Council – een vereniging voor bedrijven en organisaties die zich direct of indirect bezighouden met logistiek via weg, water, spoor, lucht of leidingen – trad Verweij medio 2004 in dienst bij TNO. Bij het onderzoeksbureau werkte hij meer dan zes jaar en bekleedde hij gedurende deze periode diverse leidinggevende functies.

Kees Verweij - Buck Consultants International

In oktober 2010 verbond Verweij zich aan zijn huidige werkgever: Buck Consultants International, een economisch-, supply chain-, logistiek- en vastgoedadviesbureau. Bij het van oorsprong Nederlands bureau werken 60 medewerkers vanuit vestigingen in Nijmegen, Den Haag, Londen, Frankfurt, Brussel, Parijs, Chicago en Shanghai. De afgelopen jaren adviseerde Verweij tientallen klanten op het snijvlak van strategie, logistiek en supply chain, met name gericht op het verbeteren van de concurrentiepositie van bedrijven, logistieke regio’s en knooppunten. Ook is hij vanuit BCI regelmatig betrokken geweest bij onderzoeken en publicaties, waaronder de jaarlijkse Top 100 logistiek dienstverleners ranking.

Als erkenning voor zijn bijdrage aan de groei van het bureau is Verweij begin deze maand aangesteld als partner. "In onze advisering op het gebied van goederenvervoer en logistiek speelt Kees een belangrijke rol. Zijn kennis en ervaring worden door onze opdrachtgevers zeer gewaardeerd. In zijn nieuwe functie als partner zal hij zijn veelzijdige capaciteiten blijven inzetten om onze opdrachtgevers met hoog kwalitatieve oplossingen te adviseren,” aldus René Buck, directeur van Buck Consultants International.

Nieuws

Meer nieuws over