&samhoud organiseert Great Place to Work event

28 april 2015 Consultancy.nl

Hoe word je een great place to work? Adviesbureau &samhoud mag met een gerust hart zeggen dat ze een goed beeld hebben van de belangrijkste succesfactoren. Het bedrijf is meerdere malen uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van ons land, en nu zijn ze van plan om een inkijk te geven in hun keuken. 11 mei is het zover, dan organiseert het bureau de inspiratiebijeenkomst ‘Maak van heel Nederland een Great place to work’.

Great Place to Work
Ieder jaar verricht het Great Place to Work Institute in dertig landen wereldwijd, waaronder Nederland, onderzoek naar organisaties die zich volgens de perceptie van de eigen medewerkers kenmerken als een Great Place to Work. Eind maart maakte Great Place to Work de 2015-editie van zijn beste werkgevers ranglijst bekend. De ‘Best Workplaces in Nederland’ lijst bevatte 42 werkgevers, waaronder vijf bureaus actief in de adviesbranche. In de categorie 'Medium-Sized Enterprises’ werd dit jaar de lijst aangevoerd door &samhoud, een consultancybureau uit Utrecht. Het bureau won de prijs al drie keer eerder en deed dit jaar voor het eerst in vijf jaar weer mee met de competitie.

Great Place to Work advies van &samhoud Consultancy

Maak van heel Nederland een Great Place to Work
Met wederom de award als beste werkgever op zak wil het bureau nu een stap verder gaan.
&samhoud wil niet alleen zelf blijven leren en zich continu verbeteren, maar wil ook andere helpen. “Als Great Place to Work hebben wij een grote verantwoordelijkheid voor de Nederlandse samenleving”, aldus &samhoud. “Stel je voor dat heel Nederland een Great Place to Work is. En blijft! Dan bouwen we met elkaar aan een ondernemend en verbindend Nederland”, spreekt het bureau zijn ambitie uit. Op 11 mei organiseert het bureau daarom op hun eigen kantoor de inspiratiebijeenkomst ‘Maak van heel Nederland een Great place to work’.

Tijdens het evenement geeft &samhoud de deelnemers een kijkje achter de schermen door de inzending te delen waarmee het bureau zich voor de Great Place to Work verkiezing had aangemeld, en die door de jury uiteindelijk als beste werd beoordeeld. In de inzending van &samhoud wordt de aanpak van het bureau uitgebreid beschreven. Hun unieke benadering draait om de manier waarop het bureau nieuwe werknemers werft en verwelkomt, hen inspireert, met hen spreekt en naar hen luistert, om de wijze waarop &samhoud zijn werknemers bedankt en ontwikkelt, en bijvoorbeeld hoe successen met elkaar gevierd en gedeeld worden.

Nieuws