Double Effect in top 10 Great Places to Work NL

27 maart 2015 Consultancy.nl

Double Effect is verkozen tot een van de beste werkgevers in de jaarlijkse Nederlandse editie van de Great Place to Work (GPTW) ranking. In de categorie voor middelgrote organisaties staat het consultancybureau uit Amsterdam genoteerd in de top tien. Managing Director Pablo van den Bosch licht de succesvolle notering toe.

Great Place To Work
Ieder jaar verricht het Great Place to Work Institute in dertig landen wereldwijd, waaronder Nederland, empirisch en onafhankelijk onderzoek naar organisaties die zich volgens de perceptie van de eigen medewerkers kenmerken als een Great Place to Work.

Double Effect - Best Workplace 2015

Aan de hand van de vijf dimensies worden uitspraken gedaan over (de kwaliteit van) drie relaties binnen de organisatie. De bedrijven met de hoogste onderzoeksscores worden opgenomen in de ‘Beste Werkgevers van Nederland’ ranking, verdeeld over drie categorieën: grote bedrijven en multinationals, middelgrote bedrijven en kleine jonge bedrijven. De ranking richt zich voornamelijk op de mate van vertrouwen, trots en plezier die door werknemers binnen een organisatie wordt ervaren. Deze worden gepeild door middel van een survey met 58 vragen waarin de eigen medewerkers hun werkgever en diens werknemersbeleid beoordelen.

Double Effect
Binnen de categorie ‘middelgrote bedrijven’ is consultancybureau Double Effect, dat zich specialiseert in financial services, verkozen tot een van de top 10 beste werkgevers van ons land (zie boven).

Pablo van den Bosch

Medeoprichter en managing director bij Double Effect, Pablo van den Bosch, reageert op het behaalde resultaat: “Het geheim van ons succes als werkgever ligt in onze kernwaarden, die ieder onderdeel van de dagelijkse operaties binnen Double Effect beslaan. Omdat we actief zijn binnen de adviesbranche zijn mensen onze belangrijkste ‘assets’. Al onze consultants zijn professionals en daar hechten we veel waarde aan. Double Effect biedt hen daarom professionele uitdagingen en stimuleert teambuilding en sociale samenhang."

Hij vervolgt; "Wij geloven dat persoonlijke groei en het behalen van resultaten voor onze klanten alleen gerealiseerd kan worden door middel van teamwork. Die overtuiging wordt bevestigd door de resultaten van deze ranking”, aldus Van Den Bosch.

In het kader van de mooie notering in de beste werkgever ranglijst heeft Double Effect ook een korte 'Great Place to Work' video gemaakt:

Nieuws