Anne van Mierlo start als consultant bij VODW

11 maart 2015 Consultancy.nl

Anne van Mierlo is afgelopen maand begonnen als consultant bij VODW. Van Mierlo zal zich als Consultant Marketing Intelligence voornamelijk richten op het uitvoeren van factbased data-analyse om zodoende klanten te kunnen adviseren op onder andere het gebied van strategieontwikkeling.

Anne van Mierlo studeerde in 2014 cum laude af van haar master Econometrics and Mathematical Economics aan de Tilburg University. Ook haar Premaster Econometrics and Operations Research en Bachelor Economics and Business Economics aan de Tilburgse universiteit rondde zij cum laude af. Tijdens haar studie deed zij ervaring op als Student Assistant voor een aantal aan de universiteit gekoppelde bedrijven – European Banking Center, Kennisklik en Tilburg University Career Portal. Tevens was zij een jaar fulltime bestuurslid voor MAK Mentorship System – een organisatie die studenten op diverse fronten helpt tijdens hun studie – bij de Tilburg School of Economics and Management. Tijdens haar Master liep Van Mierlo een afstudeerstage bij zuivelbedrijf FrieslandCampina, waar zij zich specialiseerde in analytics.

Anne van Mierlo - VODW

VODW
Afgelopen maand koos Van Mierlo voor een nieuwe uitdaging, en sloot zij zich aan bij VODW als Consultant Marketing Intelligence. Bij het marketingadviesbureau uit Leusden zal zij haar Marketing Intelligence specialisatie verder voortzetten. In haar consultantfunctie houdt zij zich bezig met het analyseren van grote databestanden om aan de hand daarvan complexe marketingvraagstukken voor de klanten op te lossen. Zo kan ze toepasbare inzichten voor de klanten genereren onder andere op het gebied van strategieontwikkeling. 

Nieuws

Meer nieuws over