Satriun Group

Wij ontwerpen, implementeren en ondersteunen Corporate Performance Management (“CPM”) oplossingen. Gartner Research introduceerde CPM in 2011 als volgt:” CPM is all of the processes, methodologies, metrics and systems needed to measure and manage the performance of an organization.”

Om een CPM-oplossing succesvol te implementeren is er meer nodig dan de juiste kennis op IT-gebied. Het is van belang om diepgaande kennis te hebben van financieel management, financiële rapportage en de achterliggende processen met betrekking tot de planning & control-cyclus. Specifiek wanneer het aankomt op financiële consolidatie, budgettering & planning, managementrapportage en de organisatorische processen die dit kunnen bewerkstelligen. Ook het begrijpen van (internationale) externe wet- en regelgeving is een belangrijk onderwerp tijdens een implementatieproces.

De implementatie van een CPM-oplossing gaat gepaard met verandering. Wij zorgen in onze projecten daarom voor de nodige aandacht voor het managen van deze verandering binnen de onderneming. Dit is cruciaal voor een succesvolle adaptatie van de nieuwe CPM-oplossing.

Door onze kennis op het gebied van financieel management, externe wet- en regelgeving, informatietechnologie en verandermanagement samen te brengen voegen wij meer waarde toe en maximaliseren wij van het succes van CPM-projecten bij onze klanten.

Met een gecombineerde knowhow van de vakgebieden die onder de verantwoordelijkheid van de CFO vallen en een gedegen kennis van Corporate Performance Management oplossingen is Satriun Group een unieke One-Stop Shop.

Wat kan een Corporate Performance Management oplossing voor u betekenen? Experts van Satriun Group komen graag bij u langs om te praten over de mogelijkheden.

Bezoek onze website of stuur een email naar info@satriungroup.com.

Satriun Group | Nieuws