Satriun en Staan organiseren summit voor finance executives

26 februari 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op 19 maart 2020 organiseren Staan en Satriun samen de Executive Finance Summit, een event voor finance executives. Het evenement vindt plaats bij Apollo Hotels in Vinkeveen.

Dit nieuwe evenement draait om het delen van ervaringen en inspirerende verhalen binnen de finance community. Danny ’t Hoen, oprichter van Staan vertelt: “In onze klantenkring vinden regelmatig interessante situaties plaats zoals overnames, finance-transformaties of de plotseling opkomst van een visionaire nieuwe speler. Daar komen hele mooie verhalen uit voort die jammer genoeg nooit bekend worden. Daar wilden we wat mee doen.”

Casper van Leeuwen, oprichter van Satriun, vult aan: “We wilden graag een evenement organiseren waarbij vakinhoudelijke sessies centraal staan, zonder daarbij technisch te worden. Door dit soort verhalen een platform te geven bieden we finance executives de gelegenheid om van elkaar te leren.”

Satriun en Staan organiseren summit voor finance executives

De eerste editie van Executive Finance Summit behandelt vragen zoals: Welke waarde kan finance creëren bij de verkoop van een onderneming? Hoe moet je private equity nou zien – als partners of als sprinkhanen? En ook: wat zijn de uitdagingen voor finance tijdens een transformatie op global level?

De keynote van het evenement wordt verzorgd door Petri Hofsté, commissaris bij onder andere Achmea, Fugro en Rabobank en recent betiteld als een van de meest invloedrijke commissarissen van Nederland. Dagvoorzitter is Meindert Schut van BNR Nieuwsradio, en CFO’s en finance executives van onder andere Talpa TV, AkzoNobel en Vesteda verlenen hun medewerking aan de invulling van de sessies.

Danny ’t Hoen: “We denken dat we met dit evenement een niet eerder vertoonde combinatie bieden van inspiratiesessies, hoogwaardige finance content en de mogelijkheid om met andere finance executives te netwerken. Daarmee onderstrepen we ons commitment aan de finance community.”

Executive Finance Summit is exclusief voor CFO, C-1, C-2 level finance bestuurders van ondernemingen met minimaal €100 miljoen omzet in Nederland. De deuren worden om 13.30 uur geopend en het programma duurt tot 18.00 uur. De dag wordt vervolgens afgesloten met een borrel en netwerkgelegenheid. 

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Haelermans & Engelsman, CCH Tagetik, OneStream, SpendLab en Oaklins. 

Aanmelden voor het event kan op deze website.