Paul Postma Marketing Consultancy

Paul Postma Marketing Consultancy (PPMC) is een organisatieadviesbureau voor commerciële vraagstukken. Wij maken commerciële processen meetbaar in kosten en opbrengsten. Gegevens van gedrag van klanten met hun kenmerken staan centraal. Het doel is: meer grip op de markt. CRM is de meest gebruikte term. Datagestuurde of fact based marketing gaat over hetzelfde. En Customer Journey; met combinaties van online en offline is de klant voorspelbaarder dan ooit. Neuromarketing is ons uitgangspunt.

Klanten waarderen dat PPMC marketingprocessen voor hen realiseert waarmee zij hun opbrengsten verhogen tegen lagere kosten. Met 30 jaar ervaring is PPMC het enige bedrijf dat drie jaar in de top 3 – in 2010 op nr. 1 - in Nederland stond met McKinsey en BCG, volgens onderzoek door TNS NIPO onder 2300 bedrijven met ervaring met Marketing- en Businessconsultancy.

PPMC adviseert organisaties bij de keuze en uitvoering van hun commerciële strategie: klantgericht, meetbaar en praktisch uitvoerbaar. Dat doen wij voor profit en non-profit, voor multinationals en kleine instellingen in alle branches. Het reikt van telecom, bouwbedrijven en overheden tot automotive, media en de museumbranche.

Onze belangrijkste diensten op een rij:

  • Commerciële strategie & innovatie
  • Neuromarketing, CRM en channel management
  • Cultuurmarketing 
  • Personal sales Management
  • Social media, mobiel en gaming 

Een overzicht van al onze diensten vindt u op https://ppmc.nl/diensten/

Paul Postma Marketing Consultancy | Nieuws