OrangeX | Werken bij

Wat adviseurs en interim professionals bij OrangeX met elkaar delen is betrokkenheid bij Innovatie enbOnderzoek op het gebied van Duurzaamheid, Gezondheid en Maatschappelijke groei.  Wij geloven dat het organiseren van innovatie en vooruitgang een vak apart is, en dat subsidies en financiering daarbij een cruciale rol spelen. OrangeX faciliteert organisaties met advies, programmamanagement en interim professionals die innovatieprogramma’s en subsidieprocessen optimaal laten verlopen. Zo helpen wij mee aan de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen.

Onze kernwaarden: kwaliteit, kennis van zaken, verbinding en duurzame relaties met onze klanten en medewerkers. Als dit je aanspreekt is OrangeX misschien wel een geschikte organisatie voor jou.

OrangeX staat altijd open voor innovatie- en subsidieprofessionals. Wij zoeken collega’s die beschikken over de volgende eigenschappen en kenmerken:

  • academische professional;
  • zelf als onderzoeker/phd gewerkt aan onderzoek en innovatie is een pre;
  • aantoonbare competenties op een van onze beleidsterreinen (zoals duurzaamheid, gezondheid, technologische innovaties);
  • aantoonbare ervaring met proces en/of programmamanagement;
  • communicatief en sociaal sterk;
  • een concrete, dienstverlenende en pragmatische instelling;
  • een goed netwerk in de non-profitsector is een pre.

OrangeX vraagt het beste van haar adviseurs, Maar je krijgt er ook veel voor terug. Zoals een eerlijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, de ruimte om je verder te ontwikkelen en natuurlijk geweldige collega’s.

OrangeX wil een hoogwaardige werkgever/partner zijn voor iedereen die voor of met ons werkt. Het is onze rol  om professionals te ontzorgen, verbinden en ontwikkelen zodat zij  zich kunnen concentreren op hun passie, de inhoud van het werk.

Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar collega’s die als business manager of programma manager ervaring op hebben gedaan met het Topsectoren beleid of de nationale wetenschapsagenda en subsidieadviseurs met ervaring van beoordeling van innovatiekrediet en -subsidies.

Geinteresseerd?

Neem voor een kennismaking met OrangeX contact op met Suzanne Meijerink:
M: +31 (0)6 55 000 114
E: suzanne.meijerink@orangex.nl.

OrangeX | Nieuws