OrangeX

OrangeX staat voor experts in innovatie en subsidiemanagement. We geloven dat het organiseren van vernieuwing en vooruitgang een vak apart is, en dat subsidies en financiering daarbij een cruciale rol spelen. Dat  vraagt om specialisten. Dat geldt zowel voor organisaties die subsidies verstrekken als voor organisaties die er gebruik van willen maken. OrangeX faciliteert organisaties met advies, programmamanagement en interim professionals die subsidieprocessen optimaal laten verlopen. Innovatiespecialisten en Subsidieprofessionals  met de juiste kennis, ervaring en skills – op het juiste moment!

OrangeX: schakel tussen subsidieverstrekkers en subsidieprofessionals

Wij zijn dé schakel tussen organisaties die subsidies verstrekken en professionals die precies weten hoe dat werkt, We zijn inzetbaar in de héle subsidieketen. Van het opzetten van programma’s – zitten ze inhoudelijk, financieel en juridisch gezien goed in elkaar? Tot het uitvoeren van effectstudies – levert de subsidie voldoende op? En alles ertussenin We springen bij, nemen het subsidietraject deels uit handen of voeren het subsidieprogramma helemaal voor u uit. Of u nu zoekt naar een vaste oplossing (W&S) of een tijdelijke (Interim), wij bieden de juiste professionals op het juiste moment. 

OrangeX: professionaliseren van uw innovatie agenda en subsidiemanagementSubsidies zijn voor bedrijven een belangrijke geldstroom om te kunnen investeren en innoveren.  Subsidies verkrijgen is echter een vak apart. Er zijn talloze regelingen. Welke past het best bij uw innovatie agenda? Aanvragen opstellen en indienen vereist specifieke kennis én kost veel tijd. OrangeX biedt uitkomst door subsidiecoördinatoren die op uw locatie exclusief voor u werken. We kunnen uw interne subsidiedesk ondersteunen en deels of volledig bemannen – of een geheel nieuwe subsidiedesk opzetten. Onze experts weten niet alleen alles van subsidies – ze weten ook heel goed wat er in uw branche speelt. Ze weten dus waarover ze praten. Die combinatie van subsidie-expertise en vakinhoudelijke kennis resulteert in een soepele en succesvolle samenwerking. OrangeX inventariseert de subsidiekansen van al uw business units, verzorgen de aanvragen én zorgen dat gesubsidieerde projecten helemaal volgens het boekje verlopen. Zo zorgen we ervoor dat uw organisatie in de volle breedte optimaal gebruikmaakt van de beschikbare subsidies voor uw innovaties, zonder dat u voor verrassingen komt te staan.

OrangeX | Nieuws