Magnitude Consulting | Werken bij

Wil jij vanuit betrokkenheid en kwaliteit, opdrachtgevers helpen met betekenisvolle vraagstukken? Ben jij gedreven, blink je uit in wat je doet en ben je in staat het verschil te maken? Ben jij op zoek naar een omgeving waarin je net zo veel verantwoordelijkheid krijgt als je zelf bewijst aan te kunnen? En wil jij samen met een groep enthousiaste collega’s verder bouwen aan een kwalitatief hoogwaardig adviesbureau? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die we zoeken!

Werkomgeving
Wij bieden een professionele omgeving en uitdagende opdrachten, waarin je je kwaliteiten maximaal kunt ontplooien.

Je werkt in teamverband met getalenteerde en betrokken collega’s, die van elkaar leren en elkaar stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling wordt, naast ‘training on the job’, ook bevorderd door gerenommeerde in- en externe trainingen die zijn afgestemd op jouw specifieke ontwikkelpunten. Successen vieren we samen, waardoor we er in slagen onze werkomgeving energiek en enthousiast te houden en ons bureau verder te ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure
Indien je interesse is gewekt dan kan je solliciteren. Meer informatie over onze sollicitatieprocedure vind je hier. Maar je kunt ook eerst vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen. Wij kunnen je dan meer vertellen over onze bureaufilosofie, ons team, ons werk en de kansen die wij bieden. Ook is er ruimte om jouw vragen te beantwoorden. Voor deze gesprekken hanteren wij een selectieprocedure op basis van motivatie, CV en cijferlijsten. Als we denken dat het gesprek nuttig is voor beide partijen, dan nemen wij contact met je op voor een afspraak.

Na een positieve beoordeling van je motivatie, cv en cijferlijsten, start de procedure met een korte telefonische kennismaking. Hierna volgt een aantal gesprekken bij ons op kantoor. Gedurende de gesprekken staan 3 onderwerpen centraal: De kennismaking, je motivatie en een case.

Kennismaking
We willen graag weten wie jij bent en vertellen wie wij zijn.

Motivatie
Wat brengt jou hier en waarom ben jij een goede aanvulling op ons team? Wat zijn je drijfveren, hoe werk je in een team en wat zijn je sterke en je leerpunten? We zijn op zoek naar concrete voorbeelden, zodat we een goed beeld krijgen van wie je bent, wat je kan en waar je ambities liggen.

Case
Door middel van een case testen we je conceptueel en analytisch denkniveau. We schetsen kort een probleemstelling en vragen jou dit probleem op te lossen en met een advies te komen. Hierbij gaat het ons vooral om de route die je bewandelt om tot je antwoord te komen. Na afloop van de case ontvang je van ons feedback. We verwachten dat je deze feedback in een eventuele volgende ronde direct toepast.

Magnitude Consulting | Nieuws