it's public | Werken bij

it’s public heeft grote ambities en is altijd op zoek naar nieuwsgierige mensen die het verschil willen maken in de publieke sector en zich snel willen ontwikkelen. We zoeken zowel starters als meer ervaren adviseurs. Drie redenen om je bij ons aan te sluiten:

Impact op de maatschappij: bij it’s public onderzoek en formuleer je oplossingen voor concrete, maatschappelijke vraagstukken van overheden en organisaties binnen de publieke sector. Bovendien vertaal je de inzichten die je bij specifieke projecten hebt opgedaan naar bredere lessen en deel je deze publiek waardoor iedereen er kennis van kan nemen.

Heel veel leren: wij bieden jou de kans jezelf sterk te ontwikkelen. Door onze jarenlange ervaring bij toonaangevende strategiekantoren (McKinsey, BCG en OC&C) zijn wij toegerust om jou te begeleiden in je professionele ontwikkeling. 

Invloed op je eigen werk: it’s public zal sterk groeien in de komende jaren en daarom zoeken wij mensen die daaraan mee willen bouwen. We willen iedereen mee laten beslissen over de koers van ons bedrijf en verwachten dat je ook intern proactief bezig bent met hoe we een grotere sociale impact kunnen realiseren. Ook bieden we de ruimte zodat jij je ook kan richten op het gebied van jouw interesse.

Het liefst bouwen we een zo divers mogelijk team met mensen van alle studierichtingen en achtergronden. Wat we belangrijk vinden is dat je breed geïnteresseerd bent, wil snappen hoe complexe maatschappelijke problemen in elkaar zitten en vervolgens hard wil werken aan oplossingen. Je bent sociaal vaardig, je hebt sterke analytische vaardigheden en je vindt het leuk om je ook in cijfers te verdiepen.

Wil je kennis komen maken of direct solliciteren? Kijk dan op onze website: https://www.itspublic.nl/werken-bij/

it's public | Nieuws