InContext

InContext is een bijzonder adviesbureau dat organisaties en hun mensen helpt om het beste uit zichzelf te halen. We brengen visie en strategie tot leven, innoveren werkwijzen, ontwikkelen leiderschap op ieder niveau, verbeteren samenwerking, groeien samen en creëren waarde voor organisaties, hun klanten en hun omgeving.  

Mensen die streven naar een positieve doorbraak in hun eigen organisatie, zijn onze helden. Het is onze missie om hen te laten slagen.
Thomas Benedict - Directeur en oprichter InContext 

Onze aanpak

Bij InContext geloven we dat de zachte kant, zoals inspiratie, creativiteit en verbinding alleen maar impact heeft als ze direct gelinkt is aan ambitie, realiteit, slimme analyses en meetbare resultaten. 

Cultuurverandering, blended learning, agile, leiderschapsontwikkeling, digitale transformatie en strategische gedragsverandering zijn slechts enkele steekwoorden die onze huidige projecten omschrijven.  

Ons team

InContext bestaat uit een kernteam, dat gevestigd is in Nederland, en een groot netwerk van associated consultants, trainers, begeleiders, bedrijfspsychologen en acteurs met ambitieuze klanten over heel de wereld. Samen streven we ernaar om organisaties ten goede te veranderen. 

De aanpak van InContext noemt men onorthodox, gepassioneerd, gewetensvol, verrassend en zeer gefocust op meetbare resultaten. Daarom vinden de grootste en meest ambitieuze organisaties hun weg naar InContext. 

Internationaal

We zijn gevestigd in Nederland, maar we behalen concrete, meetbare resultaten voor onze klanten wereldwijd. Onze consultants werken in de Verenigde Staten, de Cariben, China, Singapore en in bijna alle Europese landen.

InContext | Nieuws