Eurekon | Werken bij

Onze kracht zit in teamwerk en gefocuste inzet. Daarom doen we projecten waaraan we kunnen werken met meerdere mensen tegelijk – bij voorkeur in één ruimte samen met teamleden van onze cliënt. Ons team combineert uitzonderlijk getalenteerde jonge professionals met collega’s die jarenlange ervaring hebben in strategie consulting. Wij investeren continu in de ontwikkeling van het team en van jou. Ook dat is maatwerk. 

Medewerkers over Eurekon

Onze medewerkers maken Eurekon. Benieuwd naar hun drijfveren en hoe zij het werken bij Eurekon ervaren?

Bo Beckers studeerde lucht- en ruimtevaarttechniek aan de TU Delft en werkt sinds medio 2019 bij Eurekon na een aantal jaar ervaring elders. “Ik hou ervan om complexe puzzels op te lossen die een grote impact hebben op het succes van onze cliënten. Door het vraagstuk van een cliënt écht te snappen komen we met oplossingen die uiteindelijk vaak verrassend simpel zijn. Dan weten we dat we goed zitten. Om daar te komen doorgronden we de operatie van onze cliënt door en door,  stellen we hypotheses op en duiken diep in de data om deze hypotheses te toetsen.”

Ton Nguyen studeerde technische natuurkunde aan de Universiteit Twente en werkt sinds 2017 als strategy consultant. “Eurekon heeft een platte structuur en vanaf dag één kun je bijdragen aan het team – en daar wordt je bij geholpen. Het is ongelofelijk leuk en leerzaam om dagelijks te sparren met ervaren collega’s en met onze cliënten. Ik denk dat deze open aanpak sterk bijdraagt aan ons succes in het oplossen van belangrijke cliëntvraagstukken.”  

Lees hier meer over onze medewerkers.

Wie wij zoeken

Wil jij ons team van top-tier strategy consultants versterken? Wij zoeken mensen die vertrouwen op hun intuïtie en tegen de stroom in durven te gaan – in het belang van onze cliënt of de maatschappij. Analytisch sterk en met een open blik.

Graag komen we met je in contact als je:

  • Tijdens je (bijna afgeronde) studie hebt laten zien analytisch zeer sterk te zijn en je je ook naast je studie ontwikkeld hebt – analoog aan andere top-tier strategie consultants;
  • Klaar bent om een bijdrage te leveren aan de wereld en geïntrigeerd bent door complexe ‘puzzels’ – op welk terrein dan ook;
  • Energie krijgt van teamwerk;
  • Je aan wilt sluiten bij een gedreven en creatief team dat zich maximaal inzet om doorbraken te realiseren voor onze cliënten.

Ieder van ons heeft zijn of haar specifieke kracht en ervaring. Niemand kan het alleen – teamwerk is de essentie. Wij investeren continu in de ontwikkeling van het team en van jou. Ook dat is maatwerk.

Solliciteren of kennismaken

Eurekon is gedurende het hele jaar op zoek naar nieuw talent om haar team te versterken. Interesse in een kennismaking? Stuur een e-mail met je CV en studieresultaten (VWO en WO) naar career@eurekon.nl (Arjan Reinders).

Eurekon | Nieuws