Eurekon

Eurekon is een strategisch adviesbureau. Wij hebben een passie voor het oplossen van complexe vraagstukken. Daarbij gaan we verder dan een briljante analyse alleen. Wij brengen grote organisaties in beweging. Met hoofd en hart ontwikkelen wij samen met onze cliënten oplossingen die zowel herkenbaar zijn als fundamenteel anders. En die duurzaam bijdragen aan een beter resultaat – zowel voor onze cliënten als voor de wereld in zijn geheel.

Wij werken voor grote organisaties. Samen met onze cliënten realiseren we doorbraken in complexe zaken. Sectorkennis komt vaak van onze cliënten, wij brengen een andere blik, structuur en gefocuste denkkracht.

Onze werkwijze

Onze maatwerkaanpak is uniek. Met open, nieuwsgierige blik doorgronden we de huidige praktijk. Stellen ‘domme’ vragen, duiken diep in de data en leven ons in. Doorgronden de elementaire waardedrijvers en laten niet los voordat de puzzel is opgelost.

Afhankelijk van de situatie kiezen we ons ‘gereedschap’. Verwacht van ons geen standaardmethodes, doorsnee modellen of ellenlange presentaties. Verandering vraagt om helderheid.

Wij formuleren hypotheses die we vervolgens toetsen. Hierbij combineren we (big) data analyses met casuïstiek, observaties en interviews om tot betere inzichten te komen.

Het resultaat van ons werk: een concrete strategie waarbij direct duidelijk is wat morgen anders te doen om tot duurzaam betere resultaten te komen – in alle lagen van de organisatie.

Bekijk hier voorbeelden waar we onze werkwijze in de praktijk gebracht hebben.

Eurekon | Nieuws