BluPoint | Werken bij

Wij willen het verschil maken, dat is wat ons motiveert: samen met onze relaties de drijvende en betrouwbare kracht zijn in het realiseren van hun ambities. Wij zoeken de gedreven personen die weten van aanpakken met een “can do”-mentaliteit.

Onze medewerkers hebben dezelfde motivatie en maken onderdeel uit van BluPoint omdat ze allen dezelfde kernwaarden delen: integriteit, professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. BluPoint combineert de expertise van een groot bedrijf met de betrokkenheid, persoonlijke benadering en mogelijkheden van een klein bedrijf.

Bij onze klanten acteer je op managementniveau en ben je met jouw kennis en ervaring binnen verschillende markten, waaronder energie en utilities, financiële dienstverlening, retail, high tech en products, hun sparringpartner. Onze rollen vervullen wij vaak schouder aan schouder met onze klanten om hun ambities waar te maken. Je beweegt soepel op het raakvlak van Business en ICT. Door succesvol project- en programmamanagement weet jij de doelen van de klant te bereiken.

Naast je rol als change manager ben je actief binnen je netwerk in het opbouwen en onderhouden van je relaties om daarmee spreiding en continuïteit voor de organisatie te bereiken. In koude sales geloven wij niet, daarom zijn warme relaties van groot belang.

Ben je bereid om klanten te helpen hun ambities waar te maken? Ben je niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan en bereid om je handen uit de mouwen te steken? Vind je het leuk om collega’s en/of klanten te coachen of wil je je daarin ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij vragen veel van onze mensen dus daar staan goede arbeidsvoorwaarden tegenover. Vanzelfsprekend horen uitgebreide opleidingsmogelijkheden inclusief certificering hierbij. Een groep van gemotiveerde collega’s omarmen je graag en bieden ruime mogelijkheden om je kennis en ervaring te verdiepen.

BluPoint | Nieuws