BluPoint

Onze overtuiging

Samen met onze relaties de drijvende en betrouwbare kracht zijn in het realiseren van hun ambities! Dat is waar wij voor staan. 

Het is voor elke organisatie cruciaal om zich snel aan te kunnen passen om zo beter aan te sluiten bij de steeds sneller veranderende omgeving of juist veranderingen in de omgeving zelf te initiëren. Dit leidt tot business transformaties van klein tot groot. 

Wij geloven dat consultancy snel tot aantoonbare klantwaarde moet leiden, iets wat niet altijd vanzelfsprekend is. Wij geloven ook dat de realisatie en implementatie het bewijs van het advies is, dat kun je niet los van elkaar zien. Daarom is onze aanpak en methodiek ook anders, gebaseerd op een praktische benadering met best practices en ervaring. Wij spreken dan ook over change management:  een beoogd doel middels een verandering van begin tot eind begeleiden (met aantoonbaar resultaat), met duidelijke focus op de succesfactoren, zoals de menselijke aspecten en de beoogde toegevoegde waarde. Dit vraagt om andere vaardigheden dan traditioneel programma- en projectmanagement.

Een eigen aanpak en methodiek

Sinds onze oprichting begin 2007 hebben wij altijd hetzelfde doel voor ogen gehad: schouder aan schouder met onze klanten hun ambities realiseren door focus op realisatie van klantwaarde. De lange termijn relaties die wij inmiddels hebben opgebouwd onderstrepen dit: wij worden door onze klanten gezien als een trusted advisor. Niet alleen vanuit een advies rol, maar ook de regie over realisatie en implementatie, tot en met de realisatie van de business waarde voor onze klanten. Hierin blinken we uit door onze hands-on aanpak, onze capabilities & ervaring en het eigenaarschap wat wij tonen. Onze onafhankelijke positie als “boetiek consultancy bureau” draagt hier aan bij: ons doel is om bij verandertrajecten voor onze klanten zoveel mogelijk gebruik te maken van de eigen medewerkers van onze klanten, daarnaast sturen wij vaak de preferred supplier(s) aan. Wij vullen een regie rol in. Mede door deze objectieve en transparante aanpak kunnen wij verandertrajecten succesvol begeleiden.

Onze dienstverlening richt zich op het regisseren van verandertrajecten (business & ICT).  Dit doen we onder andere als product owner en programma-en projectmanager, waarbij onze mensen het verschil maken. Dat is ook een van onze speerpunten: de beste mensen aantrekken, ontwikkelen en behouden.

BluPoint | Nieuws