ABN AMRO

Adres - en contactgegevens van ABN AMRO. Neem contact op met ABN AMRO via telefoon of email.
ABN AMRO - Contact | Consultancy.nl

ABN AMRO | Contact

Adresgegvens ABN AMRO hoofdkantoor:
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

Contactgegevens:
Telefoon: 0900 - 0024 (vanuit het buitenland +31 10 241 17 20)

ABN AMRO - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van ABN AMRO: een overzicht van ABN AMRO nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
ABN AMRO | Consultancy.nl

ABN AMRO

ABN AMRO bedient retail, private banking en corporate banking klanten met een primaire focus op Nederland en met selectieve activiteiten in het buitenland. In Nederland wordt klanten een uitgebreid en compleet pakket aan producten en diensten aangeboden via omni-distributiekanalen waaronder geavanceerde mobiele applicaties en internetbankieren. ABN AMRO beschikt over gedegen financiële expertise en uitgebreide kennis van vele bedrijfstakken.

De bank anno nu bouwt aan een solide relatie met de klant. We leveren diensten die passen bij de wensen en ambities van mensen en bedrijven. We komen onze beloftes na en communiceren open en helder. Zo lopen we voorop in bancaire dienstverlening en nemen we onze verantwoordelijkheid. De bank anno nu is dan ook ambitieus met oog voor de menselijke maat, in denken en in doen.

Wat willen we?
We willen onze klanten helpen succesvol te zijn. Van particulier tot grootzakelijk, elke klant is voor ons de belangrijkste. We zoeken dus mensen die een gezonde mix van ondernemerschap, ambitie en deskundigheid combineren. Alleen met die mensen kunnen we ons doel elke dag opnieuw bereiken, op elk niveau, op elke afdeling.

Onze strategie
Ons doel is om duurzame waarde te creëren voor onze stakeholders: klanten, aandeelhouders, medewerkers en de samenleving als geheel. Dit doen we aan de hand van onze strategische thema’s:

  • Klantbelang centraal stellen
  • Investeren in onze toekomst
  • Aanhouden van een gematigd risicoprofiel
  • Selectieve internationale groei
  • en winstgevendheid verbeteren

Duurzaamheid
Duurzame bedrijfsvoering is een belangrijk onderdeel van de strategie van ABN AMRO. Ons ethische, sociale en ecologische beleid zie je dan ook steeds duidelijker terug in ons doen en laten. Van begrijpelijke taal en transparante voorwaarden tot duurzaam HR-beleid en onze ecologische voetafdruk reduceren. Het draagt allemaal bij aan verantwoorde kernactiviteiten, waarmee we een directe, positieve impact op de maatschappij kunnen hebben.

Bedrijfsinformatie van ABN AMRO: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van ABN AMRO op Consultancy.nl.
ABN AMRO - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

ABN AMRO | Bedrijfsinformatie

ABN AMRO Nederland

Opgericht
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
Omzet
:
CEO / Managing Partner
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van ABN AMRO op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
ABN AMRO - Social Media | Consultancy.nl

ABN AMRO | Social Media

ABN AMRO Nederland

Werken bij ABN AMRO: Kom meer te weten over een carrière bij ABN AMRO en ontdek hoe het is om voor ABN AMRO te werken.
ABN AMRO - Werken bij | Consultancy.nl

ABN AMRO | Werken bij

De beste resultaten boek je door samen na te denken over hoe het beter kan en dat vervolgens uit te voeren. Zeker als je collega’s vanuit een andere achtergrond dezelfde kant op willen als jij. Daarom zoeken we allerlei soorten talenten die elkaar versterken. Dat geeft energie, maakt je werk afwisselend en levert de beste producten en diensten voor onze klanten op.

Eigen invulling
Werken zien we als tweerichtingsverkeer. Je doet het samen, bespreekt wat je van elkaar verwacht, maakt afspraken en komt die na. We geven je vanaf dag één verantwoordelijkheid. Door je op stevige opdrachten te zetten of gelijk met klanten te laten werken. Maar ook door jou te laten invullen hoe en wanneer je dat doet. Kwaliteit leveren gaat nu eenmaal beter als je op de inhoud kunt focussen. Zoals er ook momenten zijn dat je al je aandacht voor andere zaken nodig hebt. Bijvoorbeeld je kinderen, ouders of jezelf.

Ontwikkel jezelf
Ook al solliciteer je op een vacature, je kiest voor een loopbaan. Bij een bank waar je vaart achter je carrière kunt zetten, of stapsgewijs op zoek gaat naar de professional die je wilt zijn. Zolang je duidelijk je ambities formuleert en bereid bent om te groeien, kun je allerlei kanten op.

Zinvol bezig zijn
ABN AMRO heeft de meest uiteenlopende klanten, die we bedienen vanuit allerlei afdelingen. We staan pas aan het begin van een nieuw tijdperk in het bankieren: technologisch, juridisch, commercieel en maatschappelijk. Of je nu klanten spreekt of achter de schermen het verschil maakt, we dagen je uit om mee te denken over:

  • Service zoals je die zelf ook graag krijgt, in onze kantoren en klantenservice
  • Duurzame partnerships, bij voorkeur groen en gebaseerd op co-creatie
  • Proactieve regelgeving in samenwerking met onze toezichthouders
  • Technische oplossingen voor onze klanten.
  • Betrokken bank

We geven je de kans om ook buiten de bank het verschil te maken, in het leven van mensen voor wie succes niet vanzelfsprekend is. We faciliteren graag jouw wens om bij te dragen aan thema’s als financiële zelfredzaamheid, eenzaamheid of schooluitval. Met het vrijwilligersverlof van de bank kun je veel doen. Bijvoorbeeld schoolkinderen met geld leren omgaan, pannenkoeken bakken in een bejaardentehuis of iemand helpen met een leerwerkstage.

ABN AMRO - Werken bij | Consultancy.nl

ABN AMRO |