Roland Berger opent kantoren in Indonesie en Nigeria

25 november 2011 Consultancy.nl

Roland Berger Strategy Consultants heeft twee nieuwe kantoren geopend, in Jakarta (Indonesië) en Lagos (Nigeria). Hiermee komt het totaal aantal kantoren wereldwijd op 45. In het afgelopen half jaar heeft het strategisch adviesbureau al kantoren geopend in Maleisië, Qatar, Dubai en Libanon.

Roland Berger Strategy Consultants is een toonaangevend internationaal strategisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in strategy consulting. "Wij onderscheiden onszelf door ondernemerschap, creativiteit en gevoel voor onze klant en zijn specifieke (lokale) situatie. Het is goed om te zien dat we in een snel tempo aan het uitbreiden zijn. Ook in Indonesië en Nigeria zullen onze consultants een waardevolle positie innemen", aldus Tijo Collot d'Escury, managing partner van Roland Berger in Nederland en lid van de Global Executive Committee van Roland Berger.

Groeistrategie na afgeblazen fusie met Deloitte
Na de stukgelopen fusie met Deloitte Consulting in november 2010 is Roland Berger hard op weg om organische groei te realiseren. In januari opende het een consultancykantoor in India en onlangs opende het adviesbureau ook een kantoor in Manama, Bahrein. Begin juni werd bekend dat Roland Berger ook een kantoor heeft geopend in Beirut, Libanon. En medio juni opende het consultancykantoor vestigingen in Doha en de Verenigde Arabische Emiraten. Daarnaast hebben de internationale partners ook hun commitment uitgesproken om bestaande kantoren verder uit te breiden.

Nieuws