Roland Berger opent nieuwe kantoren in Midden-Oosten

28 juni 2011 Consultancy.nl

Roland Berger Stategy Consultants heeft twee nieuwe kantoren geopend in het Midden-Oosten. Het gaat om de kantoren in Doha in Qatar en Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. Begin juni werd bekend dat Roland Berger ook een kantoor heeft geopend in Beirut, Libanon. Hiermee komt het totaal aantal kantoren van het strategisch adviesbureau wereldwijd op 42.

Groeistrategie na afgeblazen fusie met Deloitte
Na de stukgelopen fusie met Deloitte Consulting in november 2010 is Roland Berger hard op weg om organische groei te realiseren. In januari opende het een consultancykantoor in India en onlangs opende het adviesbureau ook een kantoor in Manama, Bahrein. Daarnaast hebben de internationale partners ook hun commitment uitgesproken om bestaande kantoren verder uit te breiden. Zo werd bijvoorbeeld in april bekendgemaakt dat de Spaanse tak van Roland Berger plannen heeft om met 30% te groeien in de komende jaren.

“Roland Berger combineert een wereldwijde blik met gevoel voor lokale omstandigheden en adviseert over topmanagementvraagstukken. Het is goed om te zien dat we weer verder aan het uitbreiden zijn. Ook in het Midden-Oosten zullen onze consultants een waardevolle positie innemen,” aldus Tijo Collot d’Escury, managing partner van Roland Berger in Nederland en lid van de Global Executive Committee van Roland Berger.

Over Roland Berger Strategy Consultants
Roland Berger Strategy Consultants is een internationaal strategisch adviesbureau, met ruim 2.000 medewerkers in 42 kantoren, verspreid over 28 landen in de wereld. In Europa behoort de firma tot de top-3 van strategieadviseurs en wereldwijd tot de top-5. Roland Berger werd in 1967 in München opgericht en in 2002 opende zij haar Nederlandse kantoor. Sinds deze oprichting groeide de Nederlandse vestiging naar meer dan 70 medewerkers actief in de Nederlandse markt.

Nieuws