Roland Berger opent nieuw kantoor in Beirut, Libanon

03 juni 2011 Consultancy.nl

Roland Berger Strategy Consultants heeft een nieuw kantoor geopend in Beirut, Libanon. Hiermee komt het totaal aantal kantoren van het strategisch adviesbureau wereldwijd op 40.

Beirut is een populaire locatie in het Midden-Oosten onder adviesbureaus. Onder andere Aon, Booz & Company, Deloitte, KPMG, Logica en PwC hebben hun (hoofd)kantoren gevestigd in de hoofdstad van Libanon. 

Groeistrategie na afgeblazen fusie met Deloitte
Na de stukgelopen fusie met Deloitte Consulting in november 2010 is Roland Berger hard op weg om organische groei te realiseren. In januari opende het een consultancykantoor in India en onlangs opende het adviesbureau ook al een kantoor in Manama, Bahrein. Daarnaast hebben de internationale partners ook hun commitment uitgesproken om bestaande kantoren verder uit te breiden. Zo werd bijvoorbeeld in april bekendgemaakt dat de Spaanse tak van Roland Berger plannen heeft om met 30% te groeien in de komende jaren.

“Roland Berger combineert een wereldwijde blik met gevoel voor lokale omstandigheden en adviseert over topmanagementvraagstukken. Het is goed om te zien dat we weer verder aan het uitbreiden zijn. Ook in het Midden-Oosten zullen onze consultants een waardevolle positie innemen,” aldus Tijo Collot d’Escury, managing partner van Roland Berger in Nederland en lid van de Global Executive Committee van Roland Berger.

Over Roland Berger Strategy Consultants
Roland Berger Strategy Consultants is een internationaal strategisch adviesbureau, met ruim 2.000 medewerkers in 40 kantoren, verspreid over 28 landen in de wereld. In Europa behoort de firma tot de top-3 van strategieadviseurs en wereldwijd tot de top-5. Roland Berger werd in 1967 in München opgericht en in 2002 opende zij haar Nederlandse kantoor. Sinds deze oprichting groeide de Nederlandse vestiging naar meer dan 70 medewerkers actief in de Nederlandse markt.

Nieuws

Meer nieuws over