Roland Berger opent nieuw kantoor in Seoul Zuid Korea

08 februari 2012 Consultancy.nl

Roland Berger Strategy Consultants heeft een nieuw kantoor geopend in Seoul, Zuid Korea. Het is het vierde nieuwe kantoor in Azië in korte tijd – in het afgelopen jaar opende het strategie adviesbureau ook al kantoren in Singapore, Kuala Lumpur en Jakarta. Hiermee komt het totaal aantal kantoren wereldwijd op 46, verspreid over 34 landen in Europa, Azië, Noord en Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten.

Groeistrategie na afgeblazen fusie met Deloitte
Na de stukgelopen fusie met Deloitte Consulting in november 2010 is Roland Berger hard op weg om organische groei te realiseren. In januari 2011 opende het een consultancykantoor in India en kort daarna een vestiging in Manama, Bahrein. Medio 2011 opende het strategy consulting kantoor in de Libanese hoofdstad Beirut. Een maand later, in juni 2011, opende het ook twee vestigingen in Doha en de Verenigde Arabische Emiraten. En eind vorig jaar werd een nieuw kantoor geopend in Lagos (Nigeria).

Zuid-Korea biedt groeiperspectief
Zuid-Korea is één van de belangrijkste Aziatische landen als het gaat om groei en innovatie. Met haar sterke economie en goede aansluiting met China en Japan wordt het land steeds belangrijker voor multinationals. “Met het nieuwe kantoor kunnen we onze internationale klanten in een breder scala industrieën dienen en tegelijkertijd een betere dekking van Azië bieden,” aldus Tijo Collot d’Escury, managing partner van Roland Berger in Nederland en lid van de Global Executive Committee van Roland Berger wereldwijd.

Samenwerken met Roland Berger wereldwijd
Net als de andere Aziatische kantoren, zullen de consultants in Seoul samenwerken met deskundigen van Roland Berger wereldwijd. “Ook in Seoul zullen onze consultants een waardevolle positie innemen,” aldus Collot d’Escury.

Nieuws

Meer nieuws over