Ordina topman Ronald Kasteel in RvC van Ormit

23 juni 2011 Consultancy.nl

Ormit heeft Ronald Kasteel, de huidige CEO van Ordina, benoemd tot lid van de raad van commissarissen. Dat hebben de aandeelhouders van ORMIT onlangs besloten in de Algemene Vergadering van het management development adviesbureau.

Kateel is al ruim twaalf jaar CEO van Ordina. Hij wordt in september opgevolgd door Stépan Breedveld, oud adviseur van Boston Consulting Group (BCG).

In oktober 2010 verkocht Ordina haar belang in ORMIT voor €11,7 miljoen naar de investeringsmaatschappijen Berk Partners (van de industrieel Ben Pon) en Van Lanschot Participaties (van de gelijknamige bank).

De benoeming van Kasteel is opmerkelijk te noemen. Het was Kasteel die in zijn rol als Ordina topman jarenlang het buitenbeentje Ormit binnen Ordina aanhield. En afgelopen najaar was het diezelfde Kasteel die Ormit alsnog in de etalage zette. Het is onbekend waarom ORMIT voor Kasteel heeft gekozen.

Ron Icke
Naast Ronald Kasteel heeft ORMIT ook voormalig USG-bestuurder Ron Icke benoemd tot commissaris benoemd. Icke zal in de RvC de rol van voorzitter op zich nemen.

Nieuws