First Consulting groeit en lanceert recruitmentcampagne

18 januari 2012 Consultancy.nl
Meer nieuws over

First Consulting, een adviesbureau met een focus op de energiesector, heeft een nieuwe branding- en recruitmentcampagne gelanceerd genaamd ‘FIRST CLASS’. De campagne, die specifiek gericht is op studenten en young professionals (<5 jaar werkervaring), is zichtbaar op verschillende offline en online kanalen. De campagne moet verder bijdragen aan de ambitieuze groeidoelstellingen van het kantoor.

De campagne zal de komende periode breed worden ingezet, waaronder op universiteiten, een postercampagne, sponsoring op sportevenementen en verschillende websites. Daarnaast wordt de campagne gepromoot op verschillende social media als LinkedIn en de eigen Facebook-pagina.

Reactie van Maarten Icking, directeur van First Consulting
“First Consulting is een zeer ambitieuze organisatie, waarbij we zoeken naar de grootste talenten om ons team te versterken.” aldus Maarten Icking, directeur van First Consulting. Hij vervolgt: “Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers, buiten talent en een no-nonsense mentaliteit, een drive hebben om elke dag het beste uit zichzelf, uit de directe collega’s, maar ook zeker uit de klant te halen. Wij bieden onze werknemers een omgeving waar ze direct veel vrijheid krijgen om, altijd in nauwe samenwerking met de klant, tot een optimaal resultaat te komen. Met deze campagne bieden we geschikte kandidaten een ‘FIRST CLASS’-ticket om hun carrière te beginnen of te vervolgen. Binnen First Consulting krijgen alle starters de ruimte en begeleiding om snel uit te groeien tot professionals. Voor meer ervaren kandidaten is direct een rol met veel verantwoordelijkheid beschikbaar.”

First Consulting biedt volgens haar adviseurs “niet alleen een baan met boven marktconforme arbeidsvoorwaarden, maar ook een helder carrièrepad, professionele ondersteuning in je ontwikkeling, ambitieuze collega’s en genoeg ruimte voor ‘fun’, bijvoorbeeld doormiddel van spectaculaire events.”

Solliciteren bij First Consulting
Voor meer informatie over werken bij First Consulting, stuur een email naar:
recruitment@firstconsulting.nl.

First Consulting - Recruitment Campagne