DHV en Ecofys sponsoren duurzaamheid opleiding

23 november 2010 DuurzaamGebouwd

Duurzaamheid is een heel breed begrip en omvat vele facetten waarvoor meerdere duurzame opleidingen zoals voor het inkopen voor overheden, cradle tot cradle voor productmanagers van de industrie en bijvoorbeeld MVO als marketing instrument worden aangeboden. Voor het verduurzamen van producten en diensten die voorkomen vanuit de gebouwde omgeving was nog geen concreet aanbod. 

Nieuwe opleiding

FedEC te Hilversum heeft na uitgebreid marketing onderzoek een geheel nieuwe opleiding voor de klimaat- ofwel duurzaamheidscoördinator in de gebouwde omgeving ontwikkeld: Opleiding Klimaatcoördinator. Wat speelt er op het gebied van duurzaamheid met de wetten en regelgeving, de scans en communicatiemiddelen, de subsidies, het duurzaam in- en verkopen, het bouwen en onderhouden, de duurzame technieken voor energiebesparing, het duurzaam samenwerken op bedrijven terreinen en duurzaamheid in de praktijk.

De docenten zijn de voorlopers op duurzaamheid en afkomstig van bedrijven zoals DHV, Subvention, Adviesburo Nieman, Ecofys, Van Gansewinkel en Traject Vastgoedmanagement. Kortom de opleiding voor facilitair, milieu, energie, marketing  en managers vanuit de gebouwde omgeving die duurzaamheid en klimaat in hun takenpakket hebben.

Datum en plaats: 4, 5 en 11 november 2010 bij het F&B Training Center te Hilversum
Kosten: EUR 1.795,- (excl. BTW). Inbegrepen zijn de kosten voor lunch en lesmateriaal

Nieuws