Capgemini en O&i adviseur Maikel Miggelbrink naar VP&P

03 maart 2011 Consultancy.nl
Profielen
Meer nieuws over

Maikel Miggelbrink (1981) is in dienst getreden als Management Consultant bij Voogt Pijl & Partners. Hiervoor was Miggelbrink werkzaam voor onder andere adviesbureaus Capgemini Consulting en O&i. Daarvoor werkte hij als adviseur bij Homburg Vastgoed Management en als Trainee bij Otis Benelux.

Maikel Miggelbrink is na zijn studie International Business met als specialisatie Organisatie & Strategie, direct gestart als organisatie adviseur binnen de financiële sector. Zijn professionele achtergrond ligt met name binnen de grootbanken (ING Bank, ABN Amro, Rabobank), waar hij nauw betrokken is geweest bij projecten die hoog op de management agenda stonden. Hij richtte zich hier voornamelijk op consultancy rollen rondom business process / performance management.

Maikel Miggelbrink - Voogt Pijl Partners

Vervolgens heeft Miggelbrink waardevolle ervaring opgedaan in de rol van project- en programma-manager, zowel in nationale als internationale setting. Dit waren allen transformatieprogramma’s van groot strategisch belang en met omvangrijke veranderkundige aspecten.

"Maikel is een bijzonder enthousiaste en resultaat gedreven consultant, die zich zeer betrokken voelt bij de organisaties waar hij adviseert" aldus VP&P over zijn kersverse aanwinst.