O&i management consultants en Bvolve gaan samen verder

05 januari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Twee middelgrote adviesbureaus – O&i management consultants en Bvolve – hebben per 1 januari 2021 de krachten gebundeld. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Bvolve.

Door de fusie ontstaat een adviesbureau met ruim 50 professionals. Samen kunnen beide bedrijven profiteren van meer slagkracht in de markt, aldus Jörgen Klaver van O&i. “We zijn ervan overtuigd dat de samenvoeging onze organisatie sterker maakt.” 

Bijvoorbeeld door het hebben van meer schaal. Hierdoor kan de firma een bredere dienstverlening aanbieden, en beter inspelen op de almaar complexer wordende vraagstukken van opdrachtgevers. In een wereld die steeds sneller verandert, vragen klanten vandaag de dag zowel om diepe industrie- en inhoudelijke kennis, als ook de capaciteiten voor end-to-end advisering en ondersteuning.

O&i management consultants en Bvolve bundelen de krachten

O&i is sinds de vroege jaren 90 een specialist in het verbeteren van bedrijfsprocessen en het gebruik van data. Het in 2016 opgerichte Bvolve richt zich op vier thema’s: businessarchitectuur, procesmanagement, datamanagement en verandermanagement.

“Door onze expertises te bundelen kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen bij hun digitale en businesstransformatie”, stelt Gilbert Alicaris van Bvolve.

Klaver voegt toe: “Onze expertises vullen elkaar goed aan. Zo kunnen we onze professionals nog beter uitrusten voor het begeleiden van (digitale) veranderingen binnen organisaties.” 

Ook vullen de partijen elkaar aan als het gaat om sectorfocus. Bvolve voert opdrachten uit bij de (semi-)overheid, de financiële sector en in het onderwijs. Tot de klantenkring behoren grote partijen als ABN Amro, Boskalis, Belastingdienst, Enexis, ProRail en Schiphol. O&i voegt daar onder meer tal van klanten in de zorgsector aan toe.

“Onze bedrijven passen ook qua aanpak goed bij elkaar”, zegt Alicaris. “We hechten beide sterk aan onze persoonlijke aanpak. Vanuit betrokkenheid en kennis bieden we organisaties ondersteuning bij het realiseren van hun gewenste verandering. Kortom, een mooie match waarmee we met vertrouwen naar de toekomst kijken!”