Baker Tilly koopt twee adviesbureaus in Duitsland

09 maart 2011 Consultancy.nl

Baker Tilly, wereldwijd adviesbureau op het gebied van audit, tax en financial advisory, heeft in de afgelopen maanden twee adviesbureaus in Duitsland overgenomen.

Overname van ARAIA Consulting
Op 1 februari 2011 heeft Baker Tilly ARAIA Consulting overgenomen, een management consulting bureau met vestigingen in München, Keulen en Hamburg. Het bureau is gespecialiseerd in het ontwikkelen van inkoopstrategieën en het optimaliseren van supply chain en logisitek.

Fusie met Richter&Partner
Op 1 maart maakte Baker Tilly ook bekend dat het haar Duitse praktijk fuseert met Richter&Partner. Richter&Partner is een full-service accountants- en adviesbureau in Zuid-Duitsland met 130 adviseurs en vestigingen in München en Stuttgart.

Door de overname en fusie is Baker Tilly Duitsland gegroeid tot een kantoor met een omzet van €120 miljoen, 750 werknemers en 11 vestigingen. Baker Tilly Duitsland biedt nu een volledige suite van adviesdiensten op het gebied van belasting, legal en financial advisory.

Baker Tilly Berk

De Nederlandse tak van Baker Tilly is Baker Tilly Berk. De Nederlandse praktijk richt zich voornamelijk op audit, tax en advisory diensten.

Nieuws

Meer nieuws over