Atos Consulting en PwC adviseurs naar ConQuaestor

23 februari 2007 Consultancy.nl

De consulting praktijk van ConQuaestor is deze maand versterkt met twee nieuwe ervaren consultants, die invulling gaan geven aan de consulting-activiteiten in de bank- en verzekeringssector en de profitsector (bedrijfsleven).

Aart Schutten (41) treedt aan als Managing Consultant. Hij komt van Atos Consulting, waar hij principal consultant was. Daarvoor was hij werkzaam bij ING.

Paul Vervoort (41) treedt aan als Managing Consultant. Paul was hiervoor investment manager bij investeringsmaatschappij Revival en daarvoor was hij senior manager bij PricewaterhouseCoopers Corporate Finance & Recovery en controller bij DSM.

Beiden brengen jarenlange management- en consultingervaring mee, opgedaan in de financiële sector en verschillende andere sectoren in het bedrijfsleven. Zij worden medeverantwoordelijk voor de consulting dienstverlening van ConQuaestor aan de bank- en verzekeringssector en de profit-sector (bedrijfsleven).

Over ConQuaestor Management Consulting

ConQuaestor Management Consulting richt zich met haar dienstverlening op advisering ten aanzien van management en beleid, financiële en operationele processen en IT. De dienstverlening betreft zowel de ontwikkeling van business concepten als de implementatie ervan.