Alexander Belderok van A.T. Kearney naar Roland Berger

06 april 2006 Consultancy.nl

Alexander Belderok, Principal bij A.T. Kearney, heeft de overstap gemaakt naar concurrent Roland Berger Strategy Consultants. Bij Roland Berger treedt hij toe tot het management team. De aanstelling van Belderok heeft te maken met de sterke groei van het adviesbureau: in amper vier tijd tijd is het van oorsprong Duitse consultancykantoor gegroeid van vijf adviseurs naar vijftig adviseurs.

Voor zijn dienstverband van ruim 7 jaar bij A.T. Kearney werkte hij bij Unilever (Quest International). De nieuwe partner zal zich bij het strategisch adviesbureau voornamelijk bezighouden met het versterken van de concurrentiepositie van bedrijven in de sector voor Fast Moving Consumer Goods en Chemische Industrie. Belderok heeft specifieke functionele expertise op het gebied van strategieontwikkeling, organisatorische herstructurering, innovatie, complexity management en operations.

Het Nederlandse management team van Roland Berger bestaat naast Belderok uit zes andere partners: Tijo Collot d'Escury (managing partner), Jérôme Koelewijn, René Seyger, Benno van Dongen, Arnoud van der Slot en Jochem Moerkerken.

Volgens Tijo Collot d'Escury, managing partner van Roland Berger Nederland, bevestigt de komst van Belderok het succes van het consultingbedrijf: “Roland Berger groeit internationaal al jaren harder dan de markt. Het Nederlandse kantoor blijft daarbij zeker niet achter. Onze ambitie in 2002 was om binnen vijf tot tien jaar ook in Nederland tot de top van de strategische adviesbureaus te horen. Die doelstelling is binnen handbereik”.

Nieuws

Meer nieuws over