Haute Equipe breidt team uit met 3 nieuwe adviseurs

22 januari 2015 Consultancy.nl

Haute Equipe heeft zijn gelederen versterkt met de komst van drie nieuwe organisatieadviseurs: Theo Timmermans, Marella van Rijn en Soumia El Habti. Timmermans gaat als Teamleider Informatie Management aan de slag voor de gemeente Lingewaard, Van Rijn als Financieel Adviseur – met betrekking tot sociale zaken – bij de gemeente Groesbeek en El Habti is aangesteld als Adviseur.

Theo Timmermans startte zijn carrière bij L+T Informatica – het huidige Pink Roccade –  waar hij ruim 13 jaar werkte, onder meer als Consultant en Projectmanager. In 2000 verliet hij het bedrijf om zich bij ICT dienstverlener Ordina te voegen, waar hij ruim 7 jaar zou blijven en in zijn laatste rol werkte als Business Unit Manager. Vervolgens, na een aantal jaar als directeur van onder meer Valori Test Factory en Art of Testing, maakte Timmermans in 2010 de overstap naar consultancybureau BMC waar hij als interim manager/adviseur adviesopdrachen uitvoerde voor opdrachtgevers uit de publieke sector. Sinds maart 2011 is Timmermans als Informatiemanager betrokken bij de gemeente Lingewaard.

Nieuwe werknemers bij Haute Equipe

Begin dit jaar werd Theo Timmermans aangesteld bij Haute Equipe, een adviesbureau voor overheden, onderwijs- en zorginstellingen. Vanuit het Haarlemse bureau zal Timmermans, opnieuw bij de Gemeente Lingewaard, als Teamleider Informatievoorziening gaan fungeren. Timmermans ontwikkelde eerder al een nieuw beleid voor de gemeente, op het vlak van (digitale) informatievoorziening en de implementatie van Het Nieuwe Werken.

Marella van Rijn behaalde in 2008 haar Bachelor in Management, Economie en Recht aan de Hogeschool van Amsterdam. Na eerst een wereldreis te maken van iets meer dan een jaar, startte Van Rijn in 2010 haar loopbaan bij de Kamer van Koophandel. Daar adviseerde ze ondernemers bij het opzetten van bedrijven en op het vlak van ondernemersrecht. In 2013 vertrok Van Rijn – inmiddels ook met een tweede Bachelor (of Business Administration) op zak – naar Friedeberg Consultancy, een adviesbureau gespecialiseerd in haalbaarheidsonderzoeken voor ondernemers. Als Consultant adviseerde Van Rijn klantmanagers bij diverse gemeenten over het Besluit Bijzondere bijstand zelfstandigen (Bbz). Daarnaast bood ze managementbegeleiding aan startende ondernemers. Ook Van Rijn is inmiddels een nieuwe uitdaging gestart bij Haute Equipe. Ze is aangesteld als Financieel Adviseur (sociale zaken) bij de gemeente Groesbeek.

Soumia El Habti behaalde in 2008 haar Master in Financiële Economie en Bedrijfskunde. Haar eerste werkervaring op het gebied van accounting en control deed zij al tijdens haar studies op bij onder meer Robeco, de Belastingdienst, Robeco Direct en als boekhouder bij Isolectra. Na het afronden van haar master werd El Habti bij Control Finance aangesteld als Financial Consultant. Daar werd ze ingezet als Assistent Controller bij Kone (specialist in liften en trappen), als Assistent/Project Controller bij maritiem aannemer Van Oord, en fungeerde tevens als intern adviseur binnen Control Finance zelf.

Haute Equipe - Partners in Public

In 2010 maakte El Habti na twee jaar de overstap naar ConQuaestor, een consultancybureau gespecialiseerd in financieel management, waar ze tot eind 2014 zou werken. In de afgelopen vier jaar bekleedde El Habti vanuit Conquaestor diverse financiële functies bij uiteenlopende organisaties, waarbij ze veelal werd ingezet als projectcontroller of projectleider. Tussen 2010-2013 werkte El Habti als projectcontroller voor zowel het ministerie van OCW en BZ en in 2014 in soortgelijke rollen voor KPN Corporate Markets en de Nederlandse Spoorwegen. In haar laatste rol werd El Habti ingezet bij Mercedez Benz als Projectleider, waar ze een projectplan opstelde, projectmedewerkers aanstuurde en verantwoordelijk was voor de realisatie van businessplannen en procesoptimalisatie.

Vanaf 1 februari begint ook El Habti bij Haute Equipe. In de rol van Adviseur zal zij zich wederom richten op projecten binnen ministeries.

Nieuws

Meer nieuws over