Finale 3FM Serious Request in voortuin Haute Equipe

22 december 2014 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Overmorgen, op woensdag 24 december 2014, maakt 3FM Serious Request het bedrag bekend dat dit jaar opgehaald werd. De bekendmaking zal plaatsvinden in de voortuin van Haute Equipe, een adviesbureau uit Haarlem dat zich richt op overheden, onderwijs- en zorginstellingen.

Hands Off Our Girls

Sinds 2004 zamelt de Nederlandse radiozender 3FM jaarlijks geld in voor projecten van het Rode Kruis. Elk jaar worden drie DJ’s zes dagen lang opgesloten in een glazen huis (Haarlem in 2014), waar zij dag en nacht platen draaien, en op verzoek – en in ruil voor een donatie – tevens verzoeknummers inwilligen. Dit jaar zamelt 3FM Serious Request geld in voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer geworden zijn van seksueel geweld, zodat zij opgevangen kunnen worden en gesteund kunnen worden met het opbouwen van een nieuw leven. Vorig jaar haalde het initiatief ruim €12 miljoen op, de teller staat momenteel op €3,2 miljoen.

Voortuin
Op woensdag 24 december wordt bekend gemaakt hoeveel geld er de afgelopen week (18 tot en met 24 december 2014) is opgehaald. Dit zal plaatsvinden in de voortuin van Haute Equipe, in Villa Zocher, Frederikspark 1 te Haarlem. Daarna zal bij het adviesbureau vanaf 16.00 uur een aantal gerenommeerde muzikanten optreden, waaronder Kensington, Afrojack en Jacqueline Govaert.

Kantoor Haute Equipe

Serious Request
De goede doelen actie van 3FM wordt traditioneel ook vanuit de advieswereld gesteund. Zo riep de Orde van de organisatieadviseurs (Ooa) in november adviseurs op om zich in te zetten voor Serious Ambtenaar, waarbij advies gegeven wordt in ruil voor donaties van bedrijven. Deloitte doneerde afgelopen vrijdag €10.000, en ook de adviseurs van Haute Equipe dragen dit jaar een steentje bij aan het initiatief. Afgelopen zaterdag organiseerde het bureau een activiteitendag voor adviseurs en relaties – de inkomsten van de ijsbaan, de bijbehorende warme chocolademelk en zelfgemaakte snert, en broodjes worst, zijn gedoneerd aan Serious Request. 

Deloitte - Serious Request

In 2012 zamelden medewerkers van KPMG in totaal €175.000 in voor 3FM Serious Request.