Ordina hernieuwt SAP beheer contract met M&G Group

28 oktober 2014 Consultancy.nl

Industrieel bedrijf M&G Group heeft een vijfjarig IT-contract afgesloten met Ordina. Als onderdeel van de overeenkomst blijft de Nederlandse IT-dienstverlener zorgdragen voor het technisch beheer van alle M&G-vestigingen wereldwijd die SAP gebruiken. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

De M&G Group heeft zich door diverse acquisities en een sterke autonome groei ontwikkeld tot een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van rookgasafvoer- en ventilatiesystemen. Het bedrijf uit Assen levert onder meer rookgasafvoersystemen en ventilatieproducten.

Ordina hernieuwt SAP beheer contract

In 2007 besloot M&G Group om het technisch beheer van SAP – de bedrijfsvoering van M&G Group draait voor een groot gedeelte op het ERP-systeem – uit te besteden aan Ordina. Belangrijkste doelstellingen voor de outsourcingsovereenkomst waren destijds het verhogen van de efficiëntie door standaardisatie en procesverbeteringen, en het verlagen van de kosten van ICT-beheer. Op basis van de opgebouwde relatie over de afgelopen zeven jaar, en de tevredenheid met de behaalde resultaten, heeft M&G Group besloten de samenwerking met nog eens vijf jaar te verlengen.

Rob Sanders, divisiedirecteur Beheer bij Ordina, is verheugd dat de M&G Group wederom voor Ordina heeft gekozen. "Ik ben ervan overtuigd dat wij met onze kennis M&G kunnen helpen om hun processen en dienstverlening nog verder te verbeteren. Deze nieuwe overeenkomst toont aan dat ons werk gewaardeerd wordt door de M&G Group.”

Nieuws

Meer nieuws over