Conclusion consultancypartner van De Groene Zaak

21 oktober 2014 Consultancy.nl

Zakelijke dienstverlener Conclusion heeft zich als partner verbonden aan De Groene Zaak. De verbintenis past volgens het Utrechtse adviesbureau bij hun MVO-doelstellingen, waarin het bedrijf pleit voor een duurzamere economie en dus samenleving. Met de toevoeging van Conclusion heeft De Groene Zaak nu 17 consultancybureaus aan zich weten te binden.

De Groene Zaak
De Groene Zaak is een netwerk dat zich inzet voor de verduurzaming van de Nederlandse economie. De vereniging streeft deze doelstelling na door onder meer te lobbyen voor een beter ondernemersklimaat, samen met bedrijven duurzame businessmodellen in te voeren en door nieuwe kennis en competenties te ontwikkelen op het snijvlak van business en verduurzaming. De Groene Zaak wordt ondersteund door bijna 200 organisaties, die net als het netwerk overtuigd zijn van het feit dat er op termijn maar één businessmodel kan renderen: een duurzaam businessmodel.

conclusion - de groene zaak

Conclusion
In lijn met zijn MVO-doelstellingen, heeft nu ook Conclusion besloten om zich te verbinden als partner aan De Groene Zaak. Conclusion kijkt in zijn duurzaamheidsambities eerst naar zichzelf, en wil vanuit dat perspectief duurzaamheid zichtbaar krijgen in zijn bedrijfsvoering. “Conclusion kijkt er naar uit om komend jaar met De Groene Zaak en al haar partners te werken aan het creëren van een duurzamere economie”, aldus Conclusion in een persbericht.

Het is niet de eerste keer dat Conclusion duurzame initiatieven steunt. Het bureau is namelijk ook verbonden aan initiatieven als dance4life, geeft  voorlichting op scholen over hoe om te gaan met geld, doet aan duurzame bedrijfsuitjes en geeft panoramasessies over duurzaamheidsthema’s. Vorig jaar deed het consultancybureau mee aan de Low Car Diet wedstrijd, waarbij werknemers van Conclusion 10 dagen lang de auto lieten staan en in plaats daarvan op zoek gingen naar meer duurzame manieren om naar kantoor te komen. Dit jaar sponsorde Conclusion tevens de Young & Fair Social Start-up Day, een dag vol workshops en netwerkmogelijkheden die georganiseerd wordt om jonge mensen, die in de duurzame sector een bedrijf willen oprichten, te ondersteunen.

17 Consultancypartners De Groene Zaak

Overige partners
Met de toetreding van Conclusion is het aantal consultancypartners van De Groene Zaak uitgebreid naar 17. Andere partners afkomstig uit de adviesbranche zijn: Blonk Consultants, Kirkman Company, Royal HaskoningDHV, Harmsen Consultancy, Groenbalans, EY, Ecofys, Niobium Consultancy, Dutch, New Foresight, Rebel, Squarewise, Spring Associates, CE Delft, Berenschot en Accenture.

Nieuws

Meer nieuws over