Conclusion sponsor Young & Fair Social Start-up Day

11 september 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Young & Fair organiseert op 13 september 2014 de Social Start-up Day in de Impact Hub te Amsterdam. Social Start-up Day is een dag vol workshops en netwerkmogelijkheden, georganiseerd om jonge mensen, die in de duurzame sector een bedrijf willen oprichten, een duwtje in de rug te geven. Zakelijk dienstverlener Conclusion is hoofdsponsor van het event.

Workshops en speeddates

De Social Start-up Day biedt workshops aan zo’n 75 startende sociale ondernemers om hun know how verder te ontwikkelen. De workshops behandelen onderwerpen als financiën, pitchen en business concepten. Naast het volgen van workshops krijgen de deelnemers de kans om te speeddaten met professionals uit het bedrijfsleven. Zo kunnen prangende vragen van jonge sociale ondernemers gesteld worden aan mensen met meer ervaring. Aan het eind van de dag is er gelegenheid voor alle sociale ondernemers om te netwerken.

Social Start-up Day

Conclusion en de Social Start-up Day

Ook hoofdsponsor Conclusion levert tijdens de dag diverse inhoudelijke bijdrages. In de workshop ‘de Competence Pressure Cooker’ leert Conclusion Young* de deelnemers meer over hun competenties en hoe zij deze in kunnen zetten om hun ambities en doelstellingen te bereiken. Twee Conclusion collega’s zullen hun ervaringen tijdens de speeddates met de deelnemers delen en Murat Kiran, medeoprichter van Conclusion, sluit de Social Start-up Day op een inspirerende wijze af. Door de sponsoring, het geven van de workshop en het afvaardigen van collega’s voor de speeddate sessies draagt Conclusion bij aan het vergroten van de know how van een grote groep sociale ondernemers in de dop.

Young & Fair

Young & Fair is een platform voor en door jongeren die geïnteresseerd en actief zijn binnen de wereld van duurzame en eerlijke handel. Social Start-up Day is één van de initiatieven van Young & Fair. De dag wordt georganiseerd om jonge ondernemers te ondersteunen in de opzet van hun sociale onderneming, of om handvatten te geven om de volgende stap te maken.

* Conclusion Young is een netwerk van- en voor medewerkers van Conclusion werkmaatschappijen die 'forever young' willen zijn.