Carlo Peters Principal bij Buck Consultants International

17 oktober 2014 Consultancy.nl

Buck Consultants International heeft Carlo Peters onlangs tot Principal Consultant benoemd. Peters was de afgelopen 7,5 jaar al werkzaam als Senior Consultant bij het adviesbureau, dat gevestigd is in Nijmegen en Den Haag. In zijn nieuwe rol zal Peters bedrijven adviseren bij supply chain vraagstukken en helpt hij BCI bij het wereldwijd uitbouwen van zijn Supply Chain activiteiten.

Carlo Peters
Carlo Peters rondde in 1988 de Vervoersacademie af bij de Fontys Hogescholen. In dat zelfde jaar begon hij zijn loopbaan bij Frans Maas (inmiddels DSV), een Nederlandse transportondernemer, waar hij startte als Logistic Engineer. Drie jaar daarna werd Peters als Projectmanager aangesteld en later als Senior Project Manager. Vanaf 1997 tot 2000 werkte hij er tenslotte als Operations Manager.

In 2000 maakte Peters de overstap naar Ewals Cargo Care, een logistieke dienstverlener die zich onder meer specialiseert in supply chain management binnen de sectoren Automotive, Industrial, Retail, Paper & Packaging en Healtcare & Hygiene. Hier werkte Peters zeven jaar, in zijn laatste rol als Corporate Manager Business Development. 

Carlo Peters - BCI

BCI
Carlo Peters voegde zich in 2007 bij Buck Consultants International waar hij werd aangesteld als Senior Consultant. Onlangs werd hij tot Principal Consultant benoemd, een rol waarin hij de adviesdiensten van BCI, met name aan organisaties die worstelen met chain supply vraagstukken, zal gaan uitbreiden. Daarbij is er specifieke aandacht voor transportmanagement en after market sales bij bedrijven binnen de industriële, high tech en consumer goods sectoren.

René Buck, directeur van Buck Consultants International  over de benoeming van Carlo Peters: “In onze supply chain-advisering aan internationale bedrijven speelt Carlo een belangrijke rol. Zijn kennis en ervaring worden door onze opdrachtgevers zeer gewaardeerd. In zijn nieuwe rol als principal consultant zal hij de supply chain activiteiten van BCI, die steeds meer alle werelddelen omvatten, actief helpen uitbouwen.”

Nieuws

Meer nieuws over