12 adviesbureaus leveren bijdrage aan HR Tech Europe

22 september 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Op 23 en 24 oktober 2014 vindt het ‘HR Tech Europe Amsterdam 2014’ congres plaats in Amsterdam. Het evenement zal naar verwachting worden bijgewoond door meer dan 2.000 executives en HR professionals, wat het tot het grootste technologiegedreven HR event van zijn soort maakt in Europa. 12 adviesbureaus zullen een bijdrage leveren aan het event, ofwel als sponsor of door belangrijke sprekers en demonstraties te leveren.

Nieuwe technologische ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld HR systemen, samenwerkingstools, social media en data analytics beïnvloeden steeds sneller de manier waarop Human Resources (HR) functies opereren. Voor HR professionals is het begrijpen van de rol van IT voor HR – waaronder zijn potentieel en impact op het bedrijfsmodel – belangrijk zodat de HR functie zo effectief en servicegericht mogelijk kan opereren. Om HR professionals te helpen up to date te blijven over de laatste ontwikkelingen, organiseert HR netwerk HRN Europe twee keer per jaar een evenement dat gericht is op HR technologie onderwerpen.

HR Tech Europa 2014

De herfstversie van de zogenaamde ‘HR Tech Europe’ series vindt plaats in Amsterdam, op 23 en 24 oktober. Tijdens het tweedaagse evenement zullen aanwezigen een overzicht krijgen van de meest recente ontwikkelingen op het vlak van HR Technologie, inzichten opdoen in nieuwe HR oplossingen en de mogelijkheid krijgen om te leren van de ervaringen van grofweg 100 leidende HR experts. De verwachting is dat meer dan 2.000 bestuurders en HR professionals naar de RAI in Amsterdam zullen afreizen om het event bij te wonen.

Adviesbureaus
Voor adviesbureaus biedt het congres een ideaal platform om hun thought leadership, expertise en oplossingen aan (potentiële) klanten te tonen, en te leren van best practices van andere experts in het veld. Acht adviesbureaus hebben zich als sponsor van het event verbonden:

HR Tech Europa Amsterdam - Sponsers

Daarnaast zullen elf consultants van adviesbureaus een inhoudelijke bijdrage leveren aan het programma, door middel van bijvoorbeeld keynote presentaties, panel discussies of oplossingsdemonstraties. Een overzicht van de sprekers vanuit de adviessector:

- Yves Morieux, Senior Partner en Managing Director – The Boston Consulting Group
- Anna Simoni, Leadership & Change Practice Leader – The Boston Consulting Group
- Josh Bersin, Principal & Oprichter – Bersin by Deloitte
- Katherine Jones, Vice President Human Capital Management Technology Research – Bersin by Deloitte
- Vinzenz Kremer, Managing Director & Global Lead voor HCMS – Accenture

HR Tech Europe 2014-Speakers

- Debbie Landers, General Manager Kenexa & Smarter Workforce – IBM
- Paget Miles, Human Capital Management Business Development Director voor de EMEA regio – IBM
- Keith Jackson, Solution Consultant – Towers Watson
- Kate Holt, Director, HR Centre of Excellence – KPMG UK
- Allen Smith, Chief Information Officer – Baker Tilly Virchow Krause
- Simon Lanham, HR Transformation Director – Grant Thornton UK

HR Tech Europe 2014-Speakers2