Horwath HTL organiseert Hotel Event in EYE Museum

09 september 2014 Consultancy.nl

Vandaag organiseert horeca- en toerisme expert Horwath HTL het ‘Hotel Event 2014’. Naar verwachting zullen tientallen bestuurders en managers werkzaam in de hotelindustrie naar het EYE Museum in Amsterdam afreizen om inzicht te krijgen in de laatste trends en ontwikkelingen binnen de branche. Experts van ING, Houthoff Buruma en Horwath HTL leveren een inhoudelijke bijdrage aan het evenement.

Ieder jaar organiseert Horwath HTL het evenement Horwath HTL Hotel Event  (HHHE). Het evenement is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn binnen de hotelbranche. Ook dit jaar zal het evenement weer in het teken staan van tal van onderwerpen variërend van de laatste trends en marktcijfers binnen de hotelbranche, tot thema’s als investeringen, contractering en financiering. Het centrale onderwerp van deze editie is ‘Investeren in hotels’ en diverse sprekers vanuit diverse vakgebieden (horeca, advocatuur, bouw, financiering en de adviesbranche) zullen een inhoudelijke bijdrage leveren. 

Horwath HTL Hotel Events

Een overzicht van de diverse sprekers:

  • Ewout Hoogendoorn, Managing Director bij Horwath HTL, gaat allereerst in op de cijfers van de hotelbranche, geeft inzicht in bezettingspercentages en kamerprijzen, en kijkt naar de toekomst: wat valt er dit en komend jaar te verwachten?
  • Caspar Banz, partner bij advocatenbureau Houthoff Buruma, gaat in op hoe investeringen in hotels en hoteldeals worden vastgelegd in contracten. Wat zeggen de kleine lettertjes en hoe komt men tot een win-winsituatie voor alle betrokken partijen?
  • Jan van der Doelen, Senior Sectormanager bij ING (Bouw, Onroerend Goed & Leisure), en Christiane Wurdemann, Relationship Manager bij ING, zullen bespreken hoe ING aankijkt tegen de hotelsector en hoe zij met hotelfinanciering omgaan.
  • Maarten Markus, Managing Director bij NH Hotel Group, zal ingaan op concrete transacties uit de recente praktijk, en zal het hebben over de opening van het NH Krasnapolsky en nhow Rotterdam. Verder benadrukt hij de essentiële rol die de exploitant inneemt binnen een hoteldeal.

Het Hotel Event 2014 vindt vandaag om 15.00 uur plaats in het EYE Museum in Amsterdam-Noord. Het event zal worden afgesloten met een borrel.

Nieuws

Meer nieuws over