Bright & Company en Belgische HQM bundelen krachten

02 september 2014 Consultancy.nl

HR consultancybureau Bright & Company heeft een samenwerking afgesloten met het Belgische trainingsbureau Human Quality Management (HQM). Als onderdeel van de samenwerking gaan de partners samenwerken op het gebied business development, projecten en kennisontwikkeling.

Bright & Company is een adviesbureau dat zich richt op strategische Human Resource vraagstukken. De HR specialist, in 2005 opgericht door 3 voormalig adviseurs van Atos Consulting / KPMG Consulting, heeft circa 10 adviseurs in dienst en is gevestigd in Maarssen.

HQM - Bright Company

HQM is een boutique trainingsbureau uit Gent (België) dat organisaties ondersteunt bij het creëren van een optimale verbinding tussen bedrijfsdoelstellingen en het menselijk potentieel. Het trainingsbureau bestaat verder uit een team van ervaren trainers, waaronder oprichter en algemeen directeur Danielle Roex.

Als gevolg van de toenemende vraag van opdrachtgevers voor geïntegreerde consultancy en training dienstverlening hebben Bright & Company en HQM besloten om de krachten samen te voegen. Specifiek gaan de partners samenwerken rond organisatieadvies vraagstukken, waarbij ze hun specifieke expertise in de vorm van advies en trainingen gaan bundelen. Ook zullen ze in sommige gevallen gezamenlijk optrekken tijdens salestrajecten en elkaar versterken bij klantopdrachten.

Nieuws

Meer nieuws over