AlixPartners & Kurt Salmon adviseur in bestuur Body Central

12 september 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Body Central Corporation heeft Bryan Eshelman, een voormalig partner van AlixPartners en Vicepresident bij Kurt Salmon, benoemd tot lid van de Raad van Bestuur.

Opgericht in 1972 is Body Central Corporation een specialistische retailer die kleding en accessoires aanbiedt tegen concurrerende prijzen. Het bedrijf voert momenteel 275 kledingwinkels in 28 Amerikaanse staten onder de labels Body Central en Body Shop, met daarnaast een direct business die bestaat uit een Body Central catalogus. De retailer richt zich met name op vrouwen in hun late tienerjaren tot midden dertig uit diverse culturele achtergronden.

Body-Central-Corporation

Per 1 augustus heeft Body Central Corporation drie nieuwe leden aan zijn Raad van Bestuur toegevoegd, waaronder Bryan Eshelman (42). Eshelman heeft uitgebreide retail en consulting ervaring op het gebied van sourcing en productie, informatietechnologie, distributie en logistiek. Na zijn afstuderen startte hij zijn carrière bij Kurt Salmon, waar hij meer dan 15 jaar werkte, in zijn laatste rol als Vicepresident. Bij het adviesbureau richtte Eshelman zich voornamelijk op klanten in de retail en FMCG sector.

In 2008 verliet hij Kurt Salmon om branchegenoot AlixPartners te versterken, waar hij partner werd in de retailpraktijk. De afgelopen jaren diende Eshelman als EVP & Chief Supply Chain Officer bij Charming Shoppes en als Chief Operating Officer bij Aldo Group. Bryan Eshelman behaalde een bachelor in Applied Mathematics en Economics aan de University of Virginia, en een MBA in Finance aan de Wharton School aan de University of Pennsylvania.