p2 kantoor Slot Rossum nu ook Seats2meet locatie

29 augustus 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel

Het huis van p2, gevestigd in het prachtige Slot Rossum is nu ook een Seats2meet locatie. Hier kunnen ondernemers, ZZP’ers werken, trainingen geven en elkaar ontmoeten. Een innovatieve manier van de projectmanagement specialist om de panden beter te benutten in de tijd dat de adviseurs en managers niet binnen zijn, maar werken op hun projecten.

De filosofie van Seats2meet en p2 sluiten in deze heel goed aan op elkaar. Bij Seats2meet betaal je niet met klinkende munt maar met sociaal kapitaal.

Het  nieuwe delen

Voor p2 is dat delen met een dimensie extra, vanuit enthousiasme en betrokkenheid. “Daarom delen we graag onze kennis, locatie of ons netwerk. Omdat we geloven dat delen mensen en zaken in beweging brengt. En daardoor relaties hechter én echter worden. De samenwerking met Seats2meet past helemaal bij dit denkbeeld. Wij hopen veel inspirerende mensen te ontmoeten en wie weet waar dit toe leidt,” aldus p2.

p2 Projectmanagement - Seats2meet

Openingstijden

P2 biedt workspaces (werkplekken) en meetingspaces (vergaderruimtes) en zijn alle dagen geopend voor Seats2meet bezoekers behalve op de vrijdag, want dan hebben alle managers en consultants van p2 hun wekelijkse kantoordag.

Slot Rossum

Het slot en koetshuis bevinden zich in de gemeente Maasdriel aan de Waal, vlakbij de A2 ter hoogte van Zaltbommel. In het koetshuis zijn de workspaces en in het Slot en de trainingszaal kunnen meetings plaatsvinden. Er is gratis WiFi en er kan geluncht worden; maar ook een diner of borrelarrangement is mogelijk. Verder beschikt het kantoor over een prachtige tuin met zitjes om bij te praten, te vergaderen of om te werken.

Vrijwel alle ruimtes hebben een eigen sfeer en zijn ingericht met gevoel voor design en kwaliteit. Verder zijn allerlei faciliteiten voorhanden, te denken aan: beamers, whiteboards en flipovers.

Slot Rossum

Daarnaast heeft de samenwerking met Seats2meet ook een bijkomend voordeel voor de p2’ers: Het wordt levendiger op de rustige dagen en daarnaast ontstaan allerlei kruisbestuivingen die passen bij p2’s visie op opdrachtgeverschap zoals co-creatie en innovatie.