Magnus organiseert innovatie-event Magnutude 2DAY

08 augustus 2014 Consultancy.nl

Op dinsdag 16 september organiseert Magnus het jaarlijkse Magnutude event, dit jaar getiteld ‘Magnutude 2DAY, een evenement voor business- en IT relaties van het adviesbureau. De dag staat in het teken van innovatie en inspiratie, waarin de deelnemers door middel van interactieve sessies en innovatieve klantpresentaties de laatste trends en toepassingen krijgen voorgeschoteld.

Magnutude
Het is inmiddels traditie bij Magnus om op Prinsjesdag (de derde dinsdag in september) dit relatie event te organiseren. Vorig jaar stond innovatie op het snijvlak van business en IT centraal met het thema ‘Magnutude, The Road to 2020’. Voor de deelnemers was deze vorige editie geslaagd – het gemiddelde rapportcijfer kwam uit op 7,8. Op basis van het succes van de vorige editie is besloten om ook dit jaar een Magnutude te organiseren. 

Magnutude 2Day

Magnutude 2DAY
Tijdens de 2014 editie worden wederom de belangrijkste ontwikkelingen op business en IT gebied op een rijtje gezet. Daarbij zullen concrete toepassingen, die business waarde creëren, de revue passeren en worden er presentaties gegeven op het snijvlak van onder meer: analytics, mobile solutions, e-commerce en omnichannel retail. Voor de deelnemers een uitgelezen kans om duidelijk te krijgen welke innovatieve oplossingen van toegevoegde waarde voor hun organisaties kunnen zijn. Daarnaast biedt het evenement de deelnemers de gelegenheid om met elkaar te netwerken.

Drie tracks staan centraal tijdens het event: Analytics, Mendix en Innovatie. Vanuit Analytics komen onder meer SAP HANA, Predictive Analytics, Design Studio, SAP BPC en Machine Learning aan bod. Tijdens de Innovatie track worden ervaringen op het gebied van Google Glass en mobile solutions gedeeld, daarnaast wordt de digitale kassabon van Tomirrow gepresenteerd. In de Mendix track staan twee klantopdrachten centraal: WE (ontwikkeling en uitrol van omni-channel strategie) en KAO (uitrol van sales order entry app).

Dit jaar zal Vincent Everts – trendwatcher, partner bij InterimIC en eigenaar van PCzapper.tv – als keynotespreker fungeren. Met een passie voor innovatie en gadgets, geeft Everts inspirerende presentaties over de invloed van nieuwe technologieën op het leven. Hij is gedreven en gelooft heilig in de mogelijkheden van nieuwe technologie. Everts probeert deze technologieën en gadgets zelf uit en vertelt het publiek vol passie of het een succes wordt of niet.

Voor meer informatie over Magnutude 2DAY of voor inschrijfmogelijkheden, zie 'Magnutude 2DAY’.

Nieuws

Meer nieuws over