HR consultant Hanneke Havlík versterkt Kirkman

08 juli 2014 Consultancy.nl

Hanneke Havlík is als HR Consultant in dienst getreden bij Kirkman Company. Havlík is afkomstig van HRM adviesbureau Falke & Verbaan, waar ze werkzaam was als Senior Consultant. 

Na het afronden van haar Bachelor en Master Organisatiepsychologie aan Universiteit Utrecht begon Havlík (29) haar loopbaan medio 2008 bij Falke & Verbaan*. In de afgelopen circa 6 jaar heeft zij ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van veranderingen die het gedrag en de cultuur van de organisatie raken. De insteek van de projecten was veelal het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, en daarmee die van de organisatie. Havlík heeft gewerkt voor opdrachtgevers zowel in de profit als non-profit sector. 

Hanneke Havlik - HR Consultant

Deze ervaring gaat Havlík nu inzetten bij Kirkman Company, een organisatieadviesbureau uit Baarn. Ze versterkt de HR praktijk van Kirkman Company en zal zich vooral richten op het begeleiden van HR-transformaties en verandertrajecten. 

* Falke & Verbaan is een HRM- en organisatieadviesbureau gespecialiseerd in het realiseren van gedrags- en cultuurveranderingen binnen organisaties. Het adviesbedrijf heeft circa 15 adviseurs in dienst werkzaam vanuit vestigingen in Naarden- Vesting en Eindhoven.

Nieuws

Meer nieuws over