Jeannette Kalfsterman Commercieel Directeur Ordina

11 juni 2014 Consultancy.nl

Ordina heeft Jeannette Kalfsterman benoemd tot Commercieel Directeur. Tevens wordt Kalfsterman, die afkomstig is van managementbureau !Thingsthatmatter, lid van het Executive Committee van de ICT-dienstverlener.

Kalfsterman heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ICT- en telecomsector. Ze heeft verschillende senior managementfuncties bekleed bij onder meer Pink Elephant, Getronics en KPN waar ze een schat aan ervaring heft opgebouwd in consultancy, sales, strategie en organisatieverandering. Sinds 2013 was ze een van de drijvende krachten achter !Thingsthatmatter, een boutique managementbureau dat organisaties helpt met de invoering van strategische vraagstukken.

Jeannette Kalfsterman Commercieel Directeur van Ordina

Ondanks dat ze het volgens eigen zeggen erg naar haar zin had bij !Thingsthatmatter heeft ze nu besloten om de overstap te maken naar Ordina, waar ze verantwoordelijk wordt voor de commerciële kant van de bedrijfsvoering. ''Commercieel directeur bij Ordina is een mooie functie bij een geweldig bedrijf. De manier waarop Ordina via innovatieve ICT-oplossingen het verschil wil maken bij haar klanten spreekt me erg aan. Dat kan door, samen met de klant, aan duurzame oplossingen te werken die mensen echt verder helpen. Vanuit mijn nieuwe functie kan ik een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Ordina tot innovatieve ICT-partner'', aldus Kalfsterman.

Ordina topman Stépan Breedveld is verheugd over de benoeming van Kalfsterman. ''Met Jeannette hebben we een zeer ervaren kracht aan boord gehaald met het juiste profiel om Ordina commercieel te versterken.''

Vrouwen in de top
Met de aanstelling van Kalfsterman bestaat de topstructuur van Ordina voor meer dan 30% uit vrouwelijke bestuurders. ''En daar zijn we trots op'' voegt Breedveld toe. Zie het artikel 'Ordina CEO trots op roots, diversiteit en innovatie' voor meer informatie over Ordina’s diversiteitsbeleid.

Nieuws

Meer nieuws over