Novisource preferred supplier van Piramide Finance

12 juni 2014 Consultancy.nl

Softwareleverancier Piramide Finance heeft Novisource benoemd tot preferred supplier. Hiermee verkrijgt het advies- en interimbureau een voorkeurspositie voor inzet van externe business consultants en projectmanagers voor analyse- en implementatieprojecten van softwaremodules van Piramide Finance. De samenwerking geldt voor zowel het bancaire als het pensioendomein. 

De software van Piramide Finance wordt door ruim 45 financiële instellingen gebruikt voor de administratie en distributie van spaar-, beleggings- en pensioenproducten. Novisource specialiseert zich, vanuit de zogeheten ‘Banking & Investments’ business unit, in het ondersteunen van onder meer banken en verzekeraars bij grote (IT) transformaties. 

Partnership Novisource - Piramide Finance

Novisource en Piramide Finance zijn geen onbekenden van elkaar. Sinds september 2011 werken ze nauw samen op projecten, en op basis van het succes hiervan is nu besloten om de partnership verder te formaliseren. Volgens Bart Cornelissen, directeur van Piramide Finance, zal de preferred supplier benoeming leiden tot een verdere professionalisering van de projectuitvoering. “Kwalitatief hoogstaande business consultancy en projectmanagement competenties spelen een belangrijke rol in de klantbeleving. Onze klanten laten in het jaarlijkse Klantenonderzoek blijken zeer tevreden te zijn over hoe wij projecten uitvoeren. Novisource heeft hier absoluut positief aan bijgedragen. Mede daarom zet Piramide Finance bij voorkeur business consultants en projectmanagers van Novisource in”. 

Roy Vissers, Directeur van de Banking & Investments divisie van Novisource, laat in een reactie weten verheugd te zijn met samenwerking. Volgens hem biedt het preferred suppliership een nieuwe bevestiging van de kennis en kunde van Novisource medewerkers. “Als gevolg van onze verzwaarde rol zijn wij in staat om de marktbewegingen inhoudelijk en projectmatig te sturen, dicht bij de markt te staan en zeer veel kennis van zaken te hebben. Wij leveren de gehele keten, van advies tot executie.”

Nieuws

Meer nieuws over