Maarten Lemmens versterkt adviesbureau Front Consulting

06 november 2011 Consultancy.nl

Maarten Lemmens heeft begin deze maand de gelederen versterkt van adviesbureau Front Consulting. Lemmens versterkt het adviesbureau als Financial Industries Consultant. De adviseur is afkomstig van Atos Consulting, waar hij bijna vier jaar werkzaam was, in zijn laatste rol als Senior Consultant. Lemmens zal zich bij Front Consulting vooral richten op adviesvraagstukken binnen de financiële- en verzekeringssector.

Maarten Lemmens
Maartem Lemmens studeerde economie aan de Katholieke Universiteit van Leuven, die hij in 2003 afrondde. Hij begon zijn loopbaan bij AG Insurance, waar hij bijna 3,5 jaar werkte onder meer als Business Analyst en Project Manager voornamelijk voor banken/verzekeraars. 

Eind 2006 besloot hij de overstap te maken naar de adviesbranche en voegde zich bij Accenture, als Consultant in de Financial Services praktijk. Hij werkte ruim een jaar voor het advieskantoor en maakte toen de overstap naar branchegenoot Atos Consulting, waar hij aan de slag ging als Senior Consultant. Bij Atos Consulting deed Lemmens ruime ervaring op het gebied van business analyse, operationele transformaties en proces- en projectmanagement. 

Na zo’n 4 jaar bij de consultancytak van IT-dienstverlener Atos kiest Lemmens voor een nieuwe uitdaging bij financial services specialist Front Consulting. In de rol van Consultant zal hij zich vooral richten op adviesvraagstukken bij banken, verzekeraars en overige financiële instellingen.

Nieuws