FRONT Consulting voegt professionals toe aan team in Amsterdam

20 juli 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

FRONT Consulting heeft twee professionals toegevoegd aan zijn Nederlandse team: Larissa Schickendantz en Stephanie Bok. Het kantoor voor de financiële sector neemt hiermee een volgende stap in de groeiambities voor de Nederlandse markt.

Het in 2005 opgerichte FRONT Consulting zet zich met name in voor klanten uit de aandelen- en vermogensbeheersector, waarbij het vanuit zijn kantoren in België, Luxemburg, Spanje, Frankrijk en Nederland veelal grote financiële instituties bedient. Onlangs heeft het bureau zijn expertise uitgebreid met het aantrekken van twee nieuwe professionals naar zijn Amsterdamse team. 

Larissa Schickendantz heeft zich bij FRONT Consulting aangesloten als Technical Solution Consultant en zal zich richten op een van de belangrijkste proposities binnen het Services-domein. Voorheen werkte Schickendantz voor Moneyou, een dochteronderneming van ABN AMRO. Bij deze financiële dienstverlener – die via een app hypotheken en spaarrekeningen aanbiedt – was ze verantwoordelijk voor de financiële administratie. Bij Moneyou rondde Schickendantz haar bachelorscriptie af, waarvoor ze een model ontwikkelde om de uitstroom van spaarklanten te voorspellen. Tijdens haar studie voltooide ze ook een stage bij Joe Pie, een blockchain-startup. Hier werkte ze aan diverse projecten, waarvan er een bestond uit het creëren van een eigen cryptomunt, gebaseerd op Ethereum.

Over haar komst naar FRONT Consulting zegt Schickendantz: “FRONT is een ambitieuze organisatie waar persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol speelt. Ik denk dat ik veel kan leren bij FRONT, wat een van mijn persoonlijke doelen is. Ik kan niet wachten om samen te werken met gepassioneerde collega’s en ben er zeker van dat we FRONT een stap verder kunnen brengen!” 

Stephanie Bok en Larissa Schickendantz - FRONT ConsultingSamen met Schickendantz is ook Stephanie Bok naar FRONT Consulting gekomen, waar ze is gestart als Sales and Office Representative. Bok is afkomstig van een van FRONTs klanten – APG Asset Management – waar ze als PMO Officer werkte in het Project Management Office van het CFAR-project. Het was in deze rol dat ze voor het eerst in contact kwam met adviseurs van FRONT Consulting, en daarbij onder de indruk was van hun pragmatische en waardetoevoegende aanpak. “Zien hoe FRONT Consulting tewerk ging bij een klant maakte het makkelijk voor mij om vertrouwen te krijgen in het bureau en het werk dat het verricht. Dit heeft me geïnspireerd om aan dit nieuwe avontuur te beginnen”, aldus Bok.

Sergio Franssen, Managing Director van FRONT Consulting Nederland, reageert verheugd op het aantrekken van de twee professionals: “Het is een genoegen om – in onze reis naar het worden van een leidende Europese dienstverlener voor vermogensbeheerders – Stephanie en Larissa in ons team te verwelkomen.” 

Afgelopen december liet FRONT Consulting-partner Sam Dezillie in gesprek met Consultancy.nl weten dat het adviesbureau mikt op het versnellen van de groei in de komende jaren: “We weten dat we nog een lange weg te gaan hebben, maar we kijken vol vertrouwen vooruit, en vooral belangrijk, we genieten ondertussen erg van de reis!”