Morgens versterkt team met BoerCroon Young Executive

27 mei 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Azra Muhamedbegovic is de nieuwe aanwinst van adviesbureau Morgens. Sinds begin deze maand is zij als consultant aan het werk om teams te begeleiden bij het verbeteren van processen, met samenwerking en bij prestaties. 

Als Young Executive bij BoerCroon doorliep zij een 3-jarig intensief programma dat haar klaarstoomde voor deze nieuwe baan. Hier werkte zij als projectmanager voor Unicef, KNVB en Tennet. Overige ervaring deed zij daar op als consultant op het gebied van e-commerce en tijdens een marktanalyse voor Sandd, waarbij zij betrokken was bij de ontwikkeling van vijf strategische scenario’s. 

Azra Muhamedbegovic - Morgens 

Muhamedbegovic haalde in 2009 haar bachelor in Business Administration aan de Rotterdam School of Management, onderdeel van de Erasmus Universiteit. Aan de Ohio State University deed zij mee aan het International Exchange Program. Tijdens haar jaar erop aan de RSM Erasmus Universiteit ontving zij de Creativity Innovation Award. 

Daarnaast heeft zij het driejarige Management Development-programma bij Avicenna gevolgd, de Academie voor leiderschap, waar zij o.a training volgde op het gebied van strategievorming, projectmanagement en management consulting.