Ruud Ramakers van Mitopics naar IT bedrijf AllSolutions

16 december 2009 Consultancy.nl

IT-bedrijf AllSolutions heeft Ruud Ramakers begin deze maand benoemd tot commercieel directeur. Hij is afkomstig van adviesbureau Mitopics, waar hij het afgelopen jaar werkzaam was als SaaS-Cloud evangelist. Als commercieel directeur is Ramakers verantwoordelijk voor de verdere positionering van AllSolutions, de uitbouw van het klantenportfolio en het vermarkten van het SaaS-portfolio. 

Ruud Ramakers (47) heeft al meer dan twintig jaar ervaring binnen de ICT-sector, waarin hij diverse commerciële functies heeft bekleed. De laatste tien jaar is hij intensief betrokken geweest bij de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen (ASP, SaaS, Cloud computing, mobile data) binnen de ICT-sector. Zo was hij voorzitter en medeoprichter van hetForum Innovatieve Media en bestuurslid en medeoprichter van het ASP Forum Nederland, momenteel onderdeel van het SaaS-Cloud Netwerk van ICT-Office waar hij nu lid is van de programmacommissie. De laatste jaren was hij actief op interim basis als sales director bij Priority Telecom en marketing manager bij Simac. Tevens was hij vanaf 2004 commercieel directeur van 12 Care, een SaaS-provider in de gezondheidszorg. Het laatste jaar was hij actief als SaaS-Cloud evangelist binnen Mitopics. 

Ruud Ramakers - AllSolutions, Mitopics

“AllSolutions is een innovatief bedrijf met zeer betrokken medewerkers en interessante diensten. We zijn een belangrijke speler in de groeimarkt van ERP Software as a Service leveranciers", aldus Ruud Ramakers. "Het is voor mij een grote uitdaging om in deze functie het SaaS-portfolio verder te positioneren en zo vorm te geven aan de verdere groei van AllSolutions.”

Nieuws

Meer nieuws over